3000 гривень хабара: п'яний водій намагався відкупитися від поліцейських

3000 гривень хабара: п'яний водій намагався відкупитися від поліцейських

Жителю Тернопільського району загрожує до чотирьох років позбавлення волі за пропозицію неправомірної вигоди поліцейському

На лінію 102 надійшло повідомлення від поліцейського сектору реагування патрульної поліції у місті Підволочиськ про те, що житель села Новосілки Скалатської громади пропонує 3000 гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності. З’ясувалося, чоловіка поліцейські зупинили через технічні несправності автомобіля, проте під час спілкування від водія було чути різкий запах алкоголю. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Адміністративну відповідальність за перебування за кермом у нетверезому стані чоловік також понесе згідно санкцій статті 130 КУпАП, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Читайте також: У Тернополі п'яний водій порушував правила та давав 500 доларів хабара поліцейським

Житель Чортківського району 200 доларами хотів відкупитися від патрульних за п'яну їзду і ДТП
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up