Шосту добу шукають 15-річного Віктора: спускали ставок і обстежили кожен метр поля та посадок

Шосту добу шукають 15-річного Віктора: спускали ставок і обстежили кожен метр поля та посадок
  • Востаннє хлопець дзвонив мамі опів на першу ночі шість днів тому. Але жінка не почула мобільного дзвінка. Вже коли передзвонила синові, телефон був поза зоною.
  • Він - лідер, говорять ті, хто знає хлопця. Активний, спортсмен. І наступного дня мав брати участь у змаганнях з баскетболу.

Віктора Грубяха з Козівщини розшукують вже шосту добу. Рятувальники, поліцейські, місцеві активісти та мешканці – вже обійшли кілька сіл і відстань між ними, обшукали кожен метр, спускали стави та прочісували поля з посадками. За хлопцем - наче слід простиг.

Люди обійшли кожну хату та господарську будівлю в кількох селах. Шукали на горищах та у хлівах – хлопця ніде немає.

Відео дня

- 27 листопада продовжувались пошукові роботи, - кажуть в управлінні ДСНС у Тернопільській області. - Залучили 36 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та два надувних човна. Пошукові роботи здійснювались в 4-х умовних зонах. Силами рятувальників повторно обстежили акваторію ставка в селі Золота Слобода, площею орієнтовно 1 га. Відділенням водолазно-рятувальних робіт обстежено орієнтовно 0,4 га прибережної акваторії ставу поблизу цукрового заводу.


Пошуки результату не дали та будуть продовжені, кажуть рятувальники.

Розшукують хлопця і поліцейські кількох райвідділів та головного управління. Долучились і загони місцевої Самооборони та жителі навколишніх сіл, розповів заступник голови Козівської райради Роман Солтис.

- 26 листопада чоловік 50 шукали – і з Самооборони, і місцеві жителі, - розповів Роман Солтис, який теж брав участь у пошуках зниклого хлопця. – Спускали на метр воду у ставку, на човнах рятувальники все обшукали – немає, на жаль, результату. Усі поля, посадки, кожну хату - усе обійшли буквально до метра.  І військкомат задіяний, і чотири автобуси з Тернополя поліції і рятувальників приїхали. На жаль…

27 листопада теж продовжили пошуки і вже планують, як діятимуть наступного дня.

Не пригадують люди за останні роки, щоб хтось так зникав, що ні сліду. Тим паче – дитина.

- Хлопчина активний, спортсмен, лідер серед однолітків, - розповів Роман Солтис. - Люди кажуть, що колись прислуговував в церкві. Але зараз – отакий собі містечковий юнак-авторитет. Ті, хто з ним були того вечора, запевняють, що ніяких конфліктів не було. Ні з ким не сварився. Куди зник, ніхто не знає.

Останній вечір перед тим, як зник, Віктор був на тренуванні. Потім дискотека. Наступного дня команди хлопців зі шкіл двох сусідніх сіл мали змагатись у баскетбол. Змагання відбулись. От лишень Віті на них не було.

Хлопчина фактично проживає з бабусею. Мама часто за кордоном. Зараз жінка тут, у Козівському районі. Саме їй хлопчина востаннє перед зникненням дзвонив. Опів на першу ночі. Однак, жінка не почула виклику і слухавку не взяла. Коли набрала синів номер – телефон вже був «поза зоною».

Нагадаємо, хлопець 21 листопада близько 16 години вийшов з дому у селі Золота Слобода та досі не повернувся. За попередніми даними, неповнолітній перебував у сусідньому селі, мав повертатися околицями та полем додому, однак досі його місце перебування не встановили.

Прикмети розшукуваного: зріст 150 см, худорлявої статури, русяве волосся. Одягнений у темні спортивні штани, вишневу вітровку та безрукавку.  

До розшуку 15-річного Віктора Грубяха долучилися поліцейські Підгаєцького, Бережанського, Бучацького та Теребовлянського району, працюють кінологи та рятувальники.

Довідка

Правоохоронці просять усіх, хто має будь-яку інформацію про можливе місце перебування Віктора, телефонувати поліцейським (03547) 2-12-45, або на лінію 102.  
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Оксана

    Господи,допоможи знайти дитину живу і здорову.....
  • Діма Андрущенко

    Пошук тільки від КЛУБУ--там завязка і на жаль розвязка.
  • Анжела Тимина

    Де ж він міг подітися? ((((
  • Ira Begma

    Господи Боженько допоможи знайти  дитину,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up