Аварія на Тернопільщині забрала три молодих життя

Аварія на Тернопільщині забрала три молодих життя

Троє хлопців загинуло, двоє потрапило з переохолодженням до лікарні, а в реанімаційному відділенні опинилася дівчина «після утоплення» – такі наслідки дорожньо транспортної пригоди.

Аварія трапилася 9 квітня о 4:30 на автодорозі Збараж-Підволочиськ. Водій автомобіля AUDI А6, 1998 року народження, уродженець Підволочиського району, при проїзді ділянки з ухилом на спуск та поворотом, не обрав безпечної швидкості, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся, в’їхавши у став. На момент аварії в автівці перебувало шестеро людей разом із кермувальником .

 

Відео дня

 

Водій та двоє пасажирів – 2001 та 1995 років народження, загинули на місці події. Ще троє пасажирів отримало тілесні ушкодження. З них – два хлопці переохолодження, а дівчина перебуває в реанімації. Її відкачали після утоплення.

Подію внесли в ЄРДР за статтею 286 частина 3 ККУ. Триває слідство.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Два роки тому теж на другий день великодніх свят в аварії загинули двоє підлітків. А ще семеро пасажирів цієї автівки потрапили в лікарню.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Валентина Дмитрин

    ...яка страшна біда...спати і сохрани,Господь...
  • Gaina Ivasyk

    Фраєрнули...6-ро в машині!Це вже про щось говорить?!Батьків вини тут немає,самі сідали,самі їхали як хотіли.Проте пустощі закінчились на жаль-ТРАГЕДІЄЮ...Бережіть себе люди,адже фраєрнути можна так,що на все життя запам'ятається...трагедія полягає в тому,що нема чого довіряти дітям!!!-зовсім не доречні їм іграшки,заробили б самі на той кусок желіза-розуміли б що то таке і як ним користуватись,машина ні в якому разі не для розваг!І цінувати життя б навчились і той кусок желіза,котрий забрав у батьків найцінніше...вибачте за відвертість-просто безглузда смерть.

    Anonymous reply Gaina Ivasyk

    ви праві, але нажаль ця трагедія нікого не навчить ні батьків ні дітей
  • Anonymous

    Я дивлюсь, в селах, особливо під впливом важкого алкоголю такі жестяки трапляються. Пийте краще вино!
  • Taras Stepanchak

    все правильно сталось..! з бухими водіями тільки так і треба...!
    вони ше по Підволочиську до 200 гнали і ніяких ментів за ними не було!

    роман Богай reply Taras Stepanchak

    Але факт що гнали !

    Taras Stepanchak reply Taras Stepanchak

    роман Богай  я в той момент був в Підволочиську на заправці (та що по дорозі до Скорик) так ті дібіли проїхались з шаленою швидкістю...і ніяких ментів за ними не було!

    роман Богай reply Taras Stepanchak

    якби не було ментів за ними то охоронці єрунду б не говорили бо бачили як вони гнали за ними ще й на сирені з мигалками ! для чого писати дурню всяку ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up