У Білій в лісосмузі застрелили молодого чоловіка

У Білій в лісосмузі застрелили молодого чоловіка
  • Молодого чоловіка застрелила в селі Біла у неділю, 3 лютого. 
  • Про те, що на вулиці Морозенка чути постріли, у поліцію повідомив житель села. 
  • Загиблий - житель Івано-Франківської області, 1982 року народження.

Житель Білої Володимир каже, що 3 лютого ввечері, приблизно о 18.30, повернувся з прогулянки з дітьми. Сусіди розповіли, що чули постріли. Зателефонували у поліцію. 

- Молоді люди, за розповіддю односельців, приїхали, певно, постріляти. У селі є тиха лісосмуга. Нічого підозрілого того дня не бачили і не чули, - каже він. - Потім приїхала поліція, було дуже багато людей у формі. Територію обгородили. Стало відомо, що одного з чоловіків застрелили. Ймовірно, що компанія була напідпитку... Але точно не знаємо. Стріляли з мисливської рушниці. 

Відео дня

Інформацію про вбивство підтвердили і в патрульній поліції. За інформацією управління, екіпажі оперативно вирушили за вказаною адресою.

- Прибувши на місце події та зв’язавшись із заявником, останній вказав, де саме чув постріли і в якому напрямку потрібно йти. Патрульні, не гаючи ні секунди, почали обстежувати територію лісопосадки. Невдовзі в лісопосадці вони виявили тіло чоловіка без будь-яких ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік якого знаходився 28-річний хлопець, який, побачивши інспекторів, кинувся тікати. Патрульні одразу ж наздогнали та затримали особу, яка, ймовірно, причетна до злочину. Пізніше громадянин у скоєному зізнався. Під час огляду місця події знайшли рушницю, із якої здійснювали постріли, а також п`ять гільз та шість набоїв, - йдеться у повідомленні.



У поліції розповідають, що потерпілий разом з підозрюваним, жителем села Біла, розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили "святкування" в лісосмузі села.

На місці злочину знайшли чотири вистріляних гільзи від мисливської гладкоствольної рушниці. Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову. Слідчі кажуть, що фатальний постріл був здійснений з близької відстані. При огляді місця події з'ясували, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його 30 метрів у бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.  

Деталі трагедії встановлюють слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав, запевняють у поліції.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vlad Novakovskyi

    ось так і працюєте
  • Vlad Novakovskyi

    чуєте дзін не знаєте де він
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up