Боролись за життя майже 10 днів: помер 26-річний чоловік, якого побили підлітки в Тернополі

Боролись за життя майже 10 днів: помер 26-річний чоловік, якого побили підлітки в Тернополі

Майже десять днів боролися медики за життя чоловіка, якого побили підлітки. Проте врятувати його життя не вдалося. 

Як повідомили у відділі комунікації Національної поліції України, тернополянин 1997 року народження 2 січня помер в реанімаційному відділенні. 

Нагадаємо, що потерпілого без свідомості з переохолодженням важкого ступеня та численними тілесними ушкодженнями до реанімаційного відділення госпіталізувала бригада екстреної медичної допомоги 23 грудня близько 8:30. 

Працівники кримінальної поліції встановили, що до злочину причетні сімнадцятирічні хлопець та дівчина — жителі Чортківського району. 

Відео дня

Неповнолітніх взяли під варту без права внесення застави та оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб) та частини 1 статті 135 (залишення в небезпеці) ККУ.

Читайте також:

У Тернополі неповнолітні побили чоловіка з інвалідністю і залишили його на морозі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Olena Vynogradska

    В трудколонiю на дigoвщину таке бидло разом з моральними уродами,що таке виховали й народили,а ще краще-на вiйну пig обстрiл,така мразь не маэ права переводити планету
  • Юра Поручник

    Це брат моїх знайомих тільки приїхав з панахиди неможливо передати горе матері яка пережила три інсульти не знаю як вона ще тримаєця.Тільки максимальне покарання. І ще їм відповідати перед Богом.
  • Інна Бебко

    Жах!!!
  • Аня Трембач

    Майбутні зеки,в тюрму гадьонишів😡😡

keyboard_arrow_up