Чоловік "обчистив" сейф колишнього директора та привласнив 250 000 гривень та 30 000 доларів

Чоловік "обчистив" сейф колишнього директора та  привласнив 250 000 гривень та 30 000 доларів
  • Про зникнення великої суми грошей в Теребовлянський відділ поліції повідомив директор місцевого підприємства. Кошти невідомі витягнули з сейфу, встановленого у його робочому кабінеті. 
     
  • Тридцять тисяч доларів та двісті п'ятдесят тисяч гривень викрав з сейфу колишнього роботодавця житель Теребовлянщини. Проте гроші витратити зловмисник не встиг - його затримали правоохоронці. 

Десять годин вистачило правоохоронцям Тернопільщини, аби затримати крадія.

За словами правоохоронців, в поле їхнього зору потрапив один із колишніх працівників підприємства. Як з'ясувалося, у день крадіжки біля приміщення близько тридцяти хвилин стояло таксі.

Водій траспортного засобу повідомив, що за вказаною адресою він привозив чоловіка. Останній впродовж 30 хвилин перебував на території підприємства, а коли вийшов, сказав відвезти його в сусідню область.

Відео дня

У ході проведення слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили, що до крадіжки причетний місцевий житель. Чоловік напередодні повернувся з-за кордону. Раніше він працював на фірмі потерпілого і знав, де директор зберігає ключі від сейфу. Скориставшись відсутністю потерпілого, підозрюваний вліз в кабінет, відчинив сейф та виніс усі заощадження.

Після злочину зловмисник хотів перебути в сусідній області - в Дубно, а після того планував виїхати за межі держави. Проте втекти крадієві не вдалося.

Його місце перебування встановили оперативники і затримали близько 2 ночі 15 лютого. У скоєному чоловік зізнався, гроші витратити не встиг. Підозрюваний раніше судимий за майнові злочини.

Тепер чоловікові доведеться відповідати за злочин перед законом згідно статті 185 частина 5 ККУ. Повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up