Дмитра знайшли! Дякуємо всім за допомогу у пошуку

Дмитра знайшли! Дякуємо всім за допомогу у пошуку
  • Щойно «20 хвилин» отримала інформацію від поліції, що підлітка знайшли.
  • Жертвою злочину чи правопорушення хлопець не став, запевнили у поліції. 

Півтори доби знадобилось поліцейським, аби розшукати 15-річного Дмитра Мудрика.

Нагадаємо, неповнолітнього тернополянина Мудрика Дмитра Тарасовича, 2006 року народження, розшукували правоохоронці.
— 18 січня близько 19 години хлопець вийшов з дому та не повернувся, — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області. — На зв’язок з батьками не виходив. Його місце перебування невідоме.
Як вдалось дізнатись «20 хвилин», напередодні хлопець посварився з мамою і пішов з дому. Кілька днів тому, теж через дрібний конфлікт, хлопець вже зникав на три дні. Однак після цього сам повернувся додому, кажуть у поліції.

  • 18 січня Дмитро був на парах, — запевнила Марія Чашка, очільниця Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, де навчається хлопець. — Дитина адекватна. Коли його бачили крайній раз, нічого його не турбувало, ні на що не скаржився. Жодних конфліктів не було — ані в групі, ані з дітьми, ані з педагогами. 19 січня на парах його не було. Але не було жодних передумов до такого його вчинку.

Чи працюватиме окремо з Дмитром психолог чи соціальний педагог, ці питання вирішують в училищі.

Відео дня

Наразі в ювенальній превенції головного управління Нацполіції в області «20 хвилин» повідомили, що хлопця знайшли. Жертвою злочину чи правопорушення підліток не став, запевнили у поліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anatoliy Shalimov

    Віддати в військову академію, можливо там навчать поважати рідних та відповідати за свої вчинки
  • Читач07

    Найвразливіший вік дитини, коли потрібно прикласти максимум зусиль, щоб дати зрозуміти дитині підтримку рідних. Батькам витримки. Дітям віри. Це все неоднозначно і дуже складно
  • Вікторія Лаврів

    батьки ночей недосипають а та бидлота іде з дому нехай іде недороблений припи..здок і не вертаєттся.Нах..р воно ботрібне то уй..обище.Х..ю як тобі погано з батьками пез..й в Польщу на заробітки там виєб..т тебе в ж...у і ти забудеш що таке тікати з дому.Перевірте ідіота бо якщо щось станеться потім батьків будуть притягувати до відповідальності,а я вважаю що вони свою батьківську місію виконали,виростили дурака не інваліда вигодували а воно тепер показує.Тепер знаю чому викидають тих піз..дюків і роблять аборти ,бо краще жити для себе і спати спокійно .Хто не знає яка людина щаслива без дітей ,це таке щастя ти нічим не переймаєшся добиш що хочеш,і ніякий виб...лядок тобі життя не скалічить

    Svetlana Angel reply Вікторія Лаврів

    А ви жінка, чи помилка природи? Стільки гидоти на дитину вилити.🤦‍♀️ Вас напевне в дитинстві недолюбили.

    ІРИША reply Вікторія Лаврів

    Хороша мама про дитину свою так не скаже ,як ви пишите тут .В такому віці дитину потрібно підтримувати.Якщоб всі так думали як ви ,що добре без дітей ,то навіщо на цьому світі жити.Не всі діти одинакові ,тому не потрібно осуджувати і обсуждати не цензурними словами.
  • Sтас Максимов

    Обов,язково перевІрить на психічну хворобу.

    ІРИША reply Sтас Максимов

    Хих ,якщо пішла дитина з дому ,це значить що ця дитина психічно-хвора.Жестььь ну і люди жорстокі стали .

    Sтас Максимов reply ІРИША

    Тут шифер,не "жестььь"

keyboard_arrow_up