Юнака з Тернопільщини затримали на розповсюдженні наркотиків

Юнака з Тернопільщини затримали на розповсюдженні наркотиків

Поліцейські Теребовлянщини спіймали 22-річного юнака, який займався незаконним бізнесом. Він отримував партії наркотиків, фасував та розвозив за вказаними адресами.

Хлопець розповідає, що у вересні минулого року побачив в інтернеті оголошення про «легкі гроші». Він зв'язався з роботодавцями та погодився заробляти методом закладок, які розвозив на замовлення. Зарплату отримував криптовалютою.

Отримавши оперативні дані, правоохоронці вийшли на слід юнака і затримали розповсюджувача на гарячому. Він одразу зізнався у злочині і віддав 200 грамів амфетаміну, що якраз отримав поштою.

Про це повідомили у Головному управління Нацполіції Тернопільської області.

Відео дня

Хлопець, крім того, добровільно передав поліціянтам 47 розфасованих пакетиків з PVP та 98 згортків з амфетаміном, що зберігав у себе.

Злочинцеві оголосили підозру відповідно до частини 3 статті 307 Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває слідство.

Довідка:

3 ст. 307 Кримінального кодексу України, за кваліфікуючими ознаками: незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинених злочинною організацією.

 

Читайте також:

Як тернополяни на гарячому затримали молодиків, які розклеювали наліпки про наркотики

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up