Керівник лікарської комісії у Бережанах, якого запідозрили в отриманні хабаря, уже раптово став пацієнтом лікарні

Керівник лікарської комісії у Бережанах, якого запідозрили в отриманні хабаря, уже раптово став пацієнтом лікарні
  • За інформацією «20 хвилин», серед пацієнтів лікарні опинився заступник медичного директора з експертизи тимчасової непрацездатності. На роботі, як підтвердила директор закладу, його немає. А от на запитання журналістки, чи є Андрій Я. серед пацієнтів, керівниця відповіла ствердно. 
  • Читачі «20 хвилин» повідомляли, що разом із чоловіком затримували і його дружину, яка теж працює в лікарні. І що нібито й вона вже є пацієнткою. Що вдалось з’ясувати журналістам? 

Заступника медичного директора з експертизи тимчасової непрацездатності КПН «Бережанська центральна міська лікарня» Андрія Я. разом із дружиною Мар’яною, яка є завідувачкою відділення цього ж медзакладу, затримали на хабарі 1,5 тис. доларів. 

Силовики поки не коментують

Про це редакцію повідомили наші читачі, які проживають у Бережанах. Інцидент нібито стався 11 вересня 2023 року. 

Одразу повідомимо, що «20 хвилин» звернулись за коментарем до правоохоронних органів, однак там офіційну інформацію погодились надати згодом. Вже відомо, що спецоперацію проводили фахівці одного з підрозділів поліції, а процесуальне керівництво у справі здійснює військова прокуратура. 

Відео дня

Тим часом від читачів нам стали відомі прізвища медиків, яких запідозрили в отриманні хабара, проте Закон не дозволяє нам оприлюднювати його, доки триває слідство. 

Читачі також повідомили, що Андрій Васильович вже в другій половині дня 11 вересня був госпіталізований до лікарні, в якій працює. 

За підтвердженням або спростуванням інформації «20 хвилин» звернулись до в.о. директора КПН «Бережанська центральна міська лікарня» Галини Єдинак. 

Був лікарем — став пацієнтом

Щодо стану здоров’я пацієнта-заступника, пані Галина каже, що не знає про це нічого, до неї про погіршення самопочуття він не скаржився. 

Щодо дружини, і чи є вона пацієнткою лікарні у Бережанах, пані Галина зазначила: «Вона не на лікарняному. А проходить курси спеціалізації у м. Львів». 

Коли «20 хвилин» отримає офіційні коментарі силовиків, повідомимо про це читачів. А також розповімо деталі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Марія Гоцик

    Янюки відкупляться і щей зроблять їх потерпілими
  • Надія Ковалик

    Головне, що винні були покарані,а не відпущені .
  • M Sirda

    aha, była tam i brała Pablo, a raptom y Lvovi, dovbanyi cyrk
  • Halyna Kizlyk

    Його - на передову! Її сучку ненажерливу разом з ним рани плраненим перев'язувати!!! Падли хабарницькі неможуть нажертися!!! Мають ким "гордитися" рідні!!!!

keyboard_arrow_up