Кидала в суперницю секс-іграшками: у Тернополі жінка отримала штраф за побиття

Кидала в суперницю секс-іграшками: у Тернополі жінка отримала штраф за побиття

Жінка запідозрила колишню подругу у зраді зі своїм чоловіком і прийшла мститися.

 

Суддя оштрафував тернополянку на 850 гривень за те, що вона побила свою колишню подругу фалоімітаторами. 

Про це йдеться у постанові суду.

Інцидент стався в одному із салонів Тернополя пообіді 12 травня 2021 року. Всередину зайшла колишня подруга власниці закладу з коробкою фалоімітаторів у руках.

Відео дня

У коробці були помаранчевий, червоний, рожевий, зелений фалоімітатори, а ще —предмет у вигляді трьох штучних пальців правої руки синього кольору.

У присутності працівників та клієнтів почала кидати гумовими предметами у власницю салону, паралельно розпочавши сварку. Зі слів потерпілої, секс-іграшки вдарили її у груди, плече та по правій гомілці. Після того розлючена колишня подруга кинула порожню коробку і пішла. Весь конфлікт тривав близько 10 хвилин.

У суді жінка наголошувала, що кидала усі придмети на підлогу і не мала на меті завдати фізичної шкоди власниці салону краси. Зі слів нападниці, вона помстилася за те, що суперниця після зради з її чоловіком стала налаштовувати його проти дітей.

За висновками судмедекспертів, потерпіла все ж таки отримала підшкірні гематоми. Проте потерпіла до сімейного лікаря не зверталася та в лікарні не перебувала.

Слідчі провели низку експериментів та долучені відео з телефону й свідчення очевидців. Суддя визнав жінку винною за нанесення тілесних ушкоджень та призначив 850 гривень штрафу. Також постановив сплатити 5 тисяч гривень моральної компенсації потерпілій.

Коробку з секс-іграшками суддя постановив знищити. Поки що вирок не набув сили: сторони можуть оскаржити впродовж 30 днів.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Богдан Музика

    Адресу салону можна, в приват?
  • Alina Alichka

    Бред
  • Олександра Єременко-Сосновська

    А в Тернополі є такі іграшки, гмммм.. 😃😃😃😃?
  • Taras Irina

    Ото новина.... Не встидно таке виставляти?

keyboard_arrow_up