Крав поблизу Микулинецького кладовища і обчистив квартиру: зловмиснику загрожує шість років тюрми

Крав поблизу Микулинецького кладовища і обчистив квартиру: зловмиснику загрожує шість років тюрми

Оперативники Тернопільського районного управління поліції викрили раніше судимого уродженця Чортківського району у вчиненні майнових злочинів на території Тернополя. Чоловікові загрожує до 6 років ув’язнення. 

До співробітників Тернопільського районного управління поліції почали надходити повідомлення про крадіжки особистих речей громадян поблизу Микулинецького кладовища. У двох людей з автомобіля викрали гроші та мобільні телефони, у ще одного чоловіка, який реставрував пам’ятник на цвинтарі, невідомий потягнув сумку з 20 000 гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

У ході розшукових заходів оперативники встановили, що до злочинів причетний 23-річний уродженець Чортківського району, котрий на даний час не має постійного місця проживання. Він вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. 

Під час перевірки з’ясувалося, що чоловік вчинив ще одну крадіжку з квартири тернополянки. Відваживши металопластикове вікно, проник до помешкання, розташованого на першому поверсі. Звідти виніс чимало цінного майна. Потерпіла оцінила збитки майже у 80 000 гривень.

Відео дня

За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 та 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Оперативники продовжують перевіряти причетність зловмисника до вчинення інших кримінальних правопорушень на території Тернополя. Також вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up