Кредит без згоди: 25-річна жінка потрапила у пастку шахраїв

Кредит без згоди: 25-річна жінка потрапила у пастку шахраїв
  • На жительку Тернопільщини шахраїв оформили онлайн-кредити у чотирьох компаніях.
  • Про це потерпіла дізналась, коли до неї почали надходити повідомлення про борг.

25-річна жінка із заявою звернулась у поліцію про те, що невідомі незаконно оформили на неї онлайн кредити.

За словами потерпілої, вона дізналася про фінансові зобов’язання після того, як їй почали надходити повідомлення про вимогу сплатити заборгованість за кредитним договорами.

Поліцейські з’ясували, що позики були взяті онлайн у чотирьох кредитних компаніях. Загальна сума – майже 20 000 гривень. Хто і яким чином це зробив – правоохоронці встановлюють. Як стверджує заявниця, вона нікому не розголошувала своїх особистих даних та ні з ким підозрілим не спілкувалася.

Відео дня

За даним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські застерігають жителів області бути обережними при розрахунках за різні послуги через Інтернет. Проявляйте пильність при спілкуванні з незнайомцями по телефону і не розголошуйте жодних даних, які надходять у вигляді sms-повідомлень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Леша Линк

    Сфера кредитування є досить популярною сферою послуг сьогодення. Покрокова інструкція як краще це зробити і не пошкодувати саме тут https://vinbazar.com/journal/finansi/yak-otrimati-kredit-onlayn

  • Елена Савченко

    Більшість мікрофінансових організацій пропонують безвідсоткові позики новим клієнтам. На сайті УФГ представлені всі кредити онлайн на карту, які ведуть легальну діяльність і враховують інтереси громадян. Швидкий доступ до рейтингу вигідних кредитів під 0 відсотків від нових і відомих МФО можна знайти на проекті УФГ-банк https://medium.com/@vitavram92/%D0%B4%D0%B5-%D0%B2%D0%B7%D1%8F%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96-d3e16c4959c0 Всі представлені на сайті матеріали ретельно перевіряються перед публікацією і своєчасно оновлюються, щоб клієнт міг скористатися найактуальнішими пропозиціями.

  • Екатерина Колодиичук

    мені здається, що йде витік інформації і бездіяльність на рівні закону, не має ніякого захисту.не розумію за що ми платимо податки за обдираловку незаконну законно
  • Читач77

    Я Зара з в такій самій ситуації. Тільки в мене було так: я подавала заяву на кредит, ввела свої дані, мені була відома. А зараз чомусь з мене стягують гроші, теж приходиться віддавати борги які я знаю що точно не брала

keyboard_arrow_up