Кримінальна справа щодо доньки мера Сергія Надала: чому мовчить міський голова?

Кримінальна справа щодо доньки мера Сергія Надала: чому мовчить міський голова?

Без коментарів: так у міськраді відреагували на прохання журналістів «20 хвилин» прокоментувати нову кримінальну справу щодо елітного будинку доньки мера Сергія Надала.

Слідчі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) розпочали кримінальне провадження за фактом придбання елітного житла за кордоном близькою родичкою міського голови Тернополя Сергій Надала. Про це «20 хвилин» повідомила речниця Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк.

— Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 368 з позначкою 5, — коментує «20 хвилин» Ольга Постолюк. — Триває слідство.

Нагадаємо, САП перевірятиме статки родичів мера, зокрема доньки Анастасії Родрігес (Надал), яка проживає в США. За останні чотири роки Анастасія та її чоловік купили три об’єкти елітної нерухомості в Маямі, а саме таунхауз, будинок та квартиру, та корпоративні права на приватну охоронну фірму. За попередніми даними, донька мера та її чоловік не можуть пояснити походження цих грошей. Досудове розслідування здійснює Національне антикорупційне бюро України.

Відео дня

У вересні 2022 року тернопільське видання Politerno оприлюднило розслідування, в якому зазначалося, що 26-річна донька міського голови Тернополя Сергія Надала купила в Маямі, США маєток за 1 870 000 доларів, передає «Дзеркало тижня».

«20 хвилин» звернулись до пресслужби міськради, аби отримати коментар міського голови Сергія Надала чи бодай пресслужби міськради з приводу нового кримінального провадження щодо елітної нерухомості за кордоном. Відповідь речниці міськради Мар'яни Зварич була лаконічною і категоричною: «Без коментарів».  

Детальніше про предмет розслідування і про Маямський маєток доньки мера можна прочитати у «Дзеркалі тижня»

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (56)
  • Юрій Самуляк

    А за те як він себе піарить. Ледве не щодня по тернопільських каналах виступає. Відповідає на заготовлені запитання. З перевірками по дворах їздить. А про неякісне вкладання бруківки мовчить. Подав та й продав а там решта до лампочки. Коли наїсться ?
  • Яна Яворівська

    Серьога,  а де гроші на електрифікацію ділянок ветеранів війни проти росії? А нема, миші з’їли МАЯМСЬКІ
  • Czesław Figa

    Серьога Родрігес красава!так їм і треба.голосували 3 рази.тепер не нийте
  • Петро Єфременко

    Не знаю в кого там дах поїхав. Як будуть перевіряти статки доньки мера, яка проживає... у США? Це хтось у відрядження поїде? І хто зможе дослідити статки чоловіка доньки мера? Та він усіх пошле на три веселих букви. Це все просто передвиборна дурня і не більше...

keyboard_arrow_up