У Чорткові вандали знищили зупинку. Їх розшукує поліція (ВІДЕО)

У Чорткові вандали знищили зупинку. Їх розшукує поліція (ВІДЕО)

Вночі у Чорткові п'ятеро хуліганів понищили комунальне майно. Правоохоронці розшукують зловмисників. А мер Чорткова обіцяє грошову винагороду в розмірі 5 тисяч гривень за допомогу у встановленні осіб зловмисників!

У ніч з 5 на 6 серпня на вулиці Степана Бандери, навпроти Чортківського АТП, вандали вкотре понищили комунальне майно. Цього разу – практично повністю зламана зупинка громадського транспорту. Про це повідомила Чортківська міська рада.

На місці події вже працюють правоохоронці. На щастя, зазначена ділянка потрапляє у поле зору камери відеоспостереження одного з підприємців міста, тож пошуки зловмисників вже розпочато.

Відео дня

З відео камер спостережень вдалось встановити, що автобусну зупинку, що по вул. Ст.Бандери (навпроти АТП), зламали п’ятеро хлопців приблизно о 00:30-00:40 годині.

Із камер видно, що хлопці вийшли на вул. Ст.Бандери зі сторони стадіону, що навпроти міського кладовища. Кинувши зупинку, п’ятеро юнаків попрямували вверх по вул. Кн. В.Великого.

 

Чортківська міська рада просить мешканців міста допомогти впізнати та розшукати зловмисників, анонімність гарантуємо! Міський голова Чорткова Володимир Шматько обіцяє грошову винагороду в розмірі 5 тисяч гривень за допомогу у встановленні осіб зловмисників!

Якщо ж ви стали очевидцем події чи знаєте, хто може мати до цього відношення, будь ласка, повідомляйте або приватно у повідомленнях Чортківській міській раді, або ж телефонуйте до муніципальної варти – 098 125 34 02 (Андрій Стеліга).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andrij Mykhaliuk

    З дурною головою і рукам нема спокою...
    Бахурі на п’яну голову роблені - кращими не будуть.
  • Ирина Окунь

    Бо все на соплях зроблено.😥
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up