Розшукували п‘ять діб: щоб помститись колишній дівчині, молодик викрав іномарку у її батька

Розшукували п‘ять діб: щоб помститись колишній дівчині, молодик викрав іномарку у її батька

П'ять діб оперативники Тернопільщини розшукували викрадене авто та все ж піймали 22-річного викрадача незважаючи на те, що хлопець змінив на іномарці номерні знаки. 

Про зникнення іномарки повідомив тернополянин. Чоловік розповів, що невідомі викрали транспорт в ніч з четвертого на п'яте листопада. HYUNDAI SONATA стояла припаркована у дворі на вулиці Карпенка.

 

Відео дня

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники карного розшуку встановили особу викрадача. Ним виявився колишній знайомий доньки потерпілого - двадцятидворічний житель Гусятинського району. Молоді люди зустрічалися, але посварилися та розійшлися.

Свою помсту колишній наречений вирішив реалізувати, викравши автомобіль батька дівчини.

 

За словами правоохоронців, підозрюваний знав, де живе потерпілий, як і те, що його нема дома. До квартири проник через вікно. Викрав ключі від автівки та пульт від шлагбаума. Після крадіжки змінив на іномарці номерні знаки.

Оперативники вийшли на слід підозрюваного аж на третю добу після злочину. При затриманні чоловік чинив опір і почав тікати, протаранивши службовий автотранспорт. Піймали викрадача працівники карного розшуку спільно з співробітниками патрульної поліції в одному з кар'єрів Тернопільського району.

У скоєному він зізнався. Чоловікові уже оголосили підозру згідно статті 289 частина 2 ККУ. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

У ході перевірки поліцейські встановили, що підозрюваний причетний ще й до кількох крадіжок, вчинених на території області. Тому, окрім незаконного заволодіння транспортним засобом, він постане перед судом і за статтею 185 ККУ. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up