В квартирі на "Алясці" знайшли мертвою власницю тату-салону

В квартирі на "Алясці" знайшли мертвою власницю тату-салону
  • Про те, що на вул. Л. Курбаса знайшли тіло невідомої дівчини в редакцію "20 хвилин" 16 квітня повідомив читач Олександр. 
  • В поліції поки не коментують ситуацію. Кажуть, що проводять слідчі дії, а подробиці згодом. 
  • Як з'ясувалося, загибла - 27-річна Тетяна Подвашецька. Разом із чоловіком мали власний тату-салон.

- На Алясці знайшли тіло, десь біля Леся Курбаса, 11, - каже читач Олександр. - Не знаю що там і до чого. Товариш розповів. Знаю, що там багато поліції. 

В ГУ Нацполіції в Тернопільської області повідомили, що наразі там тривають слідчі дії. Усі коментарі згодом. 

Як з'ясувалося, трагедія трапилася у будинку на Леся Курбаса, 9, на 8-ому поверсі 2-ого під'їзду. На поверсі журналістка побачила жовту стрічку, якою відгородили прохід до однієї із квартир. Працівників поліції, які якраз зайшли в квартиру. Коментувати на місці вони відмовилися. 

Відео дня

Що трапилося, мешканці будинку, які на момент трагедії були вдома, не знають. Кажуть, що то молода жінка, яка разом в квартирі проживала разом із чоловіком. Скільки років їй - не знають.

- Не знаю чи були вони одружені, чи ні, але жили разом, - каже мешканка будинку. - Вони помітні молоді люди, всі в татуюваннях. Наскільки я знаю, то вони мали свій тату салон. Живуть вони тут два-три роки точно. Але навіть не знала як їх звати, тільки так віталися. 

В Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф кажуть, що "швидка" на виклик виїжджала. Коли був виклик і в якому стані була жінка не говорять, бо скоріш за все, це кримінальна справа. Але обмовилися, що жінка померла до приїзду медиків, обставини - невідомі.  

Згодом в поліції повідомили, що тіло дівчини знайшли близько 10.00 зі слідами насильницької смерті. Загибла - 1991-ого року народження.  На її тілі судово-медичний експерт виявив понад 50 ножових поранень.

- Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої, - повідомили в поліції. - Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло. За попередньою інформацією, смерть потерпілої настала вночі.

На місці злочину працювали оперативники, експерти та кінологи. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та причини вбивства тернополянки. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Гоша Барбос

    То яка стаття
  • Ірина Чуль

    Якщо смерть настала вночі, то де був чоловік?

    Анна Вергелес reply Ірина Чуль

    Ірина Чуль з чоловіком вона в той час вже не жила разом, на Вінничені був у себе дома ( прийнанні так пишуть)
  • Наталя Мудра-Бойчук

    як невідомої, якщо проживала в квартирі, в якій і знайшли її мертвою???  а знайшли робітник і подруга! шо за заголовки!

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Наталя Мудра-Бойчук

    Відкрийте посилання!
  • Gena Lazar

    То
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up