На "БАМі" вночі розписали матюками 21 автомобіль (ОНОВЛЕНЕ)

На "БАМі" вночі розписали матюками 21 автомобіль (ОНОВЛЕНЕ)

Припарковані автомобілі в дворах на "БАМі" пошкодили невідомі вночі 13 березня. Матюки на своїх авто водії побачили вранці. 

"Неприємним сюрпризом зустрів ранок 13 березня мешканців будинків вул. Київська,9, 15 Квітня,15, 15 Квітня,17. Близько 2-ох десятків машин пофарбовано", - повідомила у "Фейсбуці" Ірина Чорна.

В прес-службі управління патрульної поліції Тернополя підтвердили, що виклик надійшов в понеділок, 13 березня, о 7.15.

- На вулиці 15 квітня, 21 невідомі нецензурними надписами розфарбували десять авто, - коментують в прес-службі. - Патрульні у власників автомобілів прийняли заяви.

Відео дня

Наші патрульні з Київської, 9, увечері 12 березня  згідно графіку обслідували територію цього мікрорайону, - каже начальник Управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. - Однак на той час нічого ще не було. Проте зранку жителі зазначеної вулиці знайшли розфарбовані автомобілі. Зараз тривають слідчі дії. Ми припускаємо, що це просто хуліганські дії не зовсім дорослих людей, які не мали чим зайнятися і розмалювали автомобілі. За результатами слідства буде чітко відомо хто, що, для чого і навіщо це робив.

Якщо лиходій розмалював вам автомобіль, перш за все необхідно звернутися до авто маляра. Оскільки є різні типи фарб та різні покриття на автомобільних кузовах, то відтираючи фарбу самотужки, можна пошкодити поверхню автівки.  

- Якщо автомобілі були розмальовані балончиковою фарбою, то швидше за все це нітрофарба, - каже автомаляр Микола Левчук. - Її фахівець без зайвих проблем може відмити ретельно підібраним розчинником. Фарбу, яка залишиться після промивки розчинником необхідно відполірувати спецобладнанням. Проте, це досить складно власникові авто. Тому для того аби “не напартачити” необхідно звернутися до фахівця. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Stels

    Шкода, що в Україні дуже багато хамства.Сучасна забудова ,дуже часто одні матюки з сусідніх будинків можна через балкон поздоровкатися.Дороги -матюки. Депутати та чиновники через одного матюки.Підліток(скоріш за все) зробив візуалізацію проблеми.

    Признаймося,що у нашому суспільстві серйозні проблеми ,і вирішувати їх нам...
  • Олег Кубіцький

    Краще б кислотою облили, щоб більше не залишали!

    Volodymer reply Олег Кубіцький

    Тобі руки нею обляти - щоб не писав більше дурниців
  • Олег Кубіцький

    Авто повинно стояти у гаражі! Якщо авто на вулиці, значить воно нічиє і з ним можна робити , що завгодно!

    Volodymer reply Олег Кубіцький

    Не думаю, що тобі буде приємно дивитися, як під твоїми вікнами буде 30-40 гаражів, і через ці гаражі тобі буде важко зайти додому. Думай головою, що пишеш

    Артур Король reply Олег Кубіцький

    ви так відноситесь до усіх чужих речей на вулиці? Тоді ви - звичайнісінький злодій! А можливо і неповнолітній автор тих написів
  • Anonymous

    А писала  то одна людина !! Почерк одинаковий на всіх машинах. Шкода ...Культура зашкалює !! Я проживаю на вулиці де це і трапилось і скажу вам таке : поліція у нашому дворі регулярно і їхня поява сьогодні  вже не дивує. В чому причина ? А я скажу - три будинки разом утворюють величезний двір і ні один ліхтар на вулиці не працює!!! І коли поліція проводить опитування чи кого не бачили , робиться смішно !!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up