На "Дружбі" чоловік зі зброєю забарикадувався у квартирі (оновлено)

На "Дружбі" чоловік зі зброєю забарикадувався у квартирі (оновлено)
  • На вулиці Миру тернополянин зі зброєю в руках зачинився у квартирі та нібито напустив газ.
  •  Зі слів очевидців, чоловік нібито був колишнім поліцейським.

Про те, що в одній з квартир на вулиці Миру забарикадувався правоохоронець, редакцію повідомили читачі близько 21 години у неділю, 29 липня. 

На місце виїхав кореспондент "20 хвилин".

Чоловік перебуває всередині квартири. Поліція оточила квариру і клямки зняла, щоб чоловік не втік. Патрульні кажуть, що будуть чергувати до ранку.

Відео дня

 

Сусіди розповідають, що чоловік у будинку винаймає квартиру, до нього уже неодноразово викликали поліцію, бо він голосно вночі вмикає музику. А сьогодні він вийшов в під'їзд і кричав, що хоче їсти. Сусідська дівчинка пожаліла чоловіка і занесла йому поїсти, але він взяв її у заручники. Згодом дівчинку випустив, зараз з нею все гаразд. 

За останні два тижні десятки скарг і повідомлень надійшло як від мешканців багатоповерхівки, що по вулиці Миру в обласному центрі так і квартиранта, що мешкає в цьому будинку. Місцеві скаржаться що заїжджий в нічний час голосно вмикає музику, а останній пише заяви, що сусіди постійно стукають, ламають двері в помешканні, яке він орендує, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Зі слів заступника начальника Тернопільського міського відділу поліції Андрія Фірмана,  квартирантом є житель Київщини, 1958 року народження. Наразі іншої інформації про цю особу немає: ні те, що він колишній співробітник правоохоронних органів, ні те, що служив у АТО. 

Чи страждає чоловік на психічну недугу, підтвердженої інформації наразі немає.

-На даний час законних підстав проникнути до помешкання, яке орендує житель Київщини, у нас немає, а чоловік дверей не відчиняє, - каже Андрій Фірман.- Власниця квартири перебуває за кордоном, тому отримати заяву про примусове виселення квартиранта не можемо. На виклики людей реагуємо, щодо порушника складено адміністративні протоколи за статтями 182 КУАП  -порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях та 183  КУАП - завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Також вживаються заходи щодо відправлення жителя Київщини на примусове лікування та виселення його з квартири.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up