На хабарі затримали доцентку тернопільського університету

На хабарі затримали доцентку тернопільського університету
  • Викладачку затримали силовики в одному із закладів громадського харчування, що у центрі міста близько 20.00, повідомили редакцію читачі «20 хвилин».
  • У поліції підтвердили інформацію. Чекаємо на коментар правоохоронців. 
  • В університеті були категоричними: «Коментаря не буде». 

— Вчора, 24 липня, о 20.00 затримали на великому хабарі доцента Західноукраїнського національного університету І. Г. (у редакції є повні дані, які ми поки що не можемо оприлюднювати — прим. авт.), — повідомила редакцію «20 хвилин» наша читачка. — Як вони дістали, одні гинуть — інші наживаються…

Як стало відомо журналістам, викладачці невдовзі мають оголосити підозру.

«20 хвилин» також звернулись за коментарем до вищого навчального закладу. Проте там були категоричними: «Коментаря не буде». 

Відео дня

Станом на 17.05 25 липня підозру викладачці ще не оголосили, відповідно, міру запобіжного заходу не обирали. Про це «20 хвилин» повідомили у Тернопільській обласній прокуратурі.

Очікуємо на інформацію, яку опублікуємо та розповімо деталі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Joshusa Lindberg

    Здається, зараз на мою адресу буде ряд негативних відгуків, але хочу звернути увагу на декілька моментів, які викликають запитання до даної статті. Ми живемо у час, коли всю інформацію доводиться сприймати критично, тому є декілька моментів, на які хочу звернути увагу:

    1) Достовірність джерела інформації? "повідомила редакцію «20 хвилин» наша читачка". Без образ, але поки що це "ОБС". Хтось може бачив Лох-Несське чудовисько...

    2) Зазвичай, коли таке відбувається, є фото-відео від компетентних органів.

    3) Чи має відношення до справи ЗУНУ? Адже: а) за що можна брати хабар в універі зараз, коли навчання немає, а весь вступ йде через систему МінОсвіти, на яку будь-який університет жодного впливу не має? б) до кінця серпня практично весь науково-педагогічний персонал перебуває у відпустках; в) працівникам університету не заборонено займатись підприємницькою діяльністю, тому, якщо факт правопорушення і має місце, то чи стосується це університету?

    4) процесуально якщо факт правопорушення мав місце, то мала б бути офіційно оголошена підозра. Про це є дані?

    5) шановна редакція, порівняйте цю "гарячу новину" із затриманням М.Головка чи Л.Марченко - там було вказано скільки і за що було заплачено, як на це реагують правоохоронці. Тут суцільна вода.

    Висновок: чи не поспішили Ви публікувати дану "гарячу новину"?

    Teren Teren reply Joshusa Lindberg

    Повторю. Та то все неправда, то все брехня! В крисоватому "університеті" хабарів не беруть!  Ну зовсім зовсім! Там всі такі чесні, такі всі, як янголята. Особливо, хто ближче до корита.

    Там, суки, навіть було таке, що людям податки на зарплату впродовж року зі стелі рахували, а потім, в кінці року ніби-то, компенсували, по ордеру кожному борг чіпали. Зараз не знаю, не буду стверджувати, але ж то було. Фінансовий то таке кодло, особливо в першому корпусі, а тому не треба тут про достовірність, не треба. Гіршого гадюшника в Тернополі нема, то просто факт,

    Ice Nice reply Teren Teren

    Ти хоч догнав, що вище написав користувач???
  • Анатолій Івасюк

    А чому не пишете хто? Це що секрет? Фото де?
  • Zinko Natala

    Брати треба і тих хто дає і тих,хто бере...Самі їх вчимо на це..Коли треба вирішити щось,то мовчать тихенько і шукають кому дати,а в іншому випадку кричать,що хабарники ,бо беруть..А ви не давайте...З одного боку хочемо,щоб все було правильно, по закону,а з іншого,шукаємо як поза законом вирішити свої питання..Не буде кому давати то й не буде кому брати..А наказувати треба обидві сторони.
  • Валя Білик

    Сезон розпочався

keyboard_arrow_up