На Ломоносова накрили бордель, в якому працювали сутенерша та близнючки

На Ломоносова накрили бордель, в якому працювали сутенерша та близнючки

“Надаємо сексуальні послуги за гроші” – оголошення такого змісту дівчата з Тернопільщини розмістили в соціальних мережах. Клієнтів знаходили швидко. За рік роботи з’явилися і постійні поціновувачі їхніх послуг.

У понеділок, 27 лютого, працівники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області, піймали сутенершу та її подругу на гарячому.

За словами керівника відділу Олександра Буняка, сутенерші 21 рік. Вона жителька Заліщицького району. Свого часу навчалася в одному з училищ Тернополя, але була відрахована. Після цього вирішила влаштувати власний бізнес – винайняла двохкімнатну квартиру на вулиці Ломоносова і почала торгувати сексуальними послугами.

“Бізнесменша” шукала клієнтів, а двоє 20-річних близнючок з Лановеччини заробляли гроші. Вартість послуг коливалася від вісімсот до тисячі гривень за годину. Клієнти були різні – як молоді, так і постарші.

Відео дня

Тридцять відсотків від суми забирала організаторша заробітків, інколи приймала оплату одягом відомих брендів.

Олександр Буняк каже, що обидві сестри мали дітей – одному хлопчику років 4, іншому 9 місяців. Поки мами працювали, сутенерша з дітьми сиділа в сусідній кімнаті. За деякий час одна з близнючок поїхала до Італії, залишивши сина сестрі.
Під час санкціонованих обшуків у квартирі вилучили близько 3500 гривень, мобільні телефони та сім-картки. Виявили правоохоронці і два пристрої для куріння марихуани. Наркотичну речовину, кажуть дівчата, споживали разом із клієнтами.

Сутенершу затримали відповідно до статті 208 КПК. Їй інкримінують статтю 303 частина 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.
Її подруга відповідатиме перед законом за статтею 181-1 КУпАП – заняття проституцією, що тягне за собою попередження або штраф від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Piter Savka

    "Поки мами працювали, сутенерша з дітьми сиділа в сусідній кімнаті." - нормально :). Цьоцю де мама ? В сосідній кімнаті - на роботі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up