На Лозовецькій під вікнами будинку виявили тіло молодої жінки. Що відомо (ОНОВЛЕНО)

На Лозовецькій під вікнами будинку виявили тіло молодої жінки. Що відомо (ОНОВЛЕНО)

Місцеві кажуть, що це не їхня сусідка. Приходила до когось в гості? Яким чином опинилась під вікнами житлового будинку, з’ясовує поліція.

Тіло молодої жінки під вікнами будинку, що на Лозовецькій, виявили зранку 6 грудня.

Потерпіла обличчям лежала до землі. Була без верхнього одягу, у темних штанах і светрі в клітинку.

— Їй до 40 років, може й молодша, але це не наша сусідка, я не знаю такої жінки, — розповіла «20 хвилин» читачка Любов, мешканка будинку, поруч з яким виявили мертву незнайомку. — Я вже дізналась, що сталось, коли поліція почала ходити по квартирам.

Відео дня

Поруч із будинком — автостоянка. Сусіди не виключають, що жінку підкинули під їхні вікна. Бо ніхто з місцевих її не упізнав.

Про незнайому мертву жінку поліцію повідомили о 8.45 6 грудня, люди подзвонили на лінію 102, підтвердив інформацію начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. Обставини смерті встановлюють.

На даху нема жодних слідів

Згодом нам стало відомо від власних джерел, що падіння з даху правоохоронці виключили. Адже на самому даху немає жодних слідів. Смерть насильницька. Дівчині, яка загинула, 22 роки. І проживала вона в Тернопільському районі. 

— Відомості за даним фактом слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань, згідно зі статтею 115 Кримінального кодексу,  — повідомили близько 16.40 у поліції. — Точну причину смерті експерт зможе назвати лише після проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі, спільно із працівниками карного розшуку, кінологами, експертами та іншими працівниками поліції, здійснювали подворовий обхід, оглядали територію, спілкувалися з людьми. Як стало відомо, загибла — жителька Тернопільського району, 1999 року народження. Триває слідство. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleg Zaboiko

    Поліція повністю імпотентна, згадайте як ректору Крисоватому відірвало руку, а його жінці було вибито око, було розгорното маштабну операцію, проте нікого не знайшли. Тут хіба випадок поможе, або знову буде висяк, наші слідчі не вміють працювати від слова зовсім !!! Стара школа пішла, а сопливі прийшли, які нічого не вміють !!!!!!

keyboard_arrow_up