На Тернопільщині чоловік вбив свою матір, а потім покінчив з життям: деталі трагедії

На Тернопільщині чоловік вбив свою матір, а потім покінчив з життям: деталі трагедії

Під час сварки 56-річний житель Скалатської громади вкоротив віку своїй 81-річній матері та після цього покінчив життя самогубством. Поліцейські встановлюють обставини обох смертей.

До співробітників Підволочиського відділення поліції надійшло повідомлення від 56-річного жителя одного із сіл Скалатської громади про те, що він вбив свою матір.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Чоловіка поліцейські виявили повішеним на горищі. Він вже був без ознак життя. Тіло його матері з ознаками насильницької смерті знайшли у погребі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що родичі проживали вдвох. 56-річний чоловік останнім часом любив забагато «випивати». Того дня конфлікт між ними виник через те, що матір відмовилася дати синові гроші на алкоголь. Під час сварки чоловік схопив палку і декілька разів вдарив жінку по голові. Після цього облив бензином та підпалив. Тіло матері перетягнув у погріб.

Після скоєного зловмисник зателефонував до поліцейських і повідомив, що вбив жінку. До приїзду правоохоронців пішов на горище та повісився.

Слідчі розпочали два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, одне з яких – з відміткою «самогубство». На даний час проводять ряд експертиз.

Нагадаємо, на Теребовлянщині 64-річний чоловік під час сварки забив співмешканку до смерті. Чоловіка засудили до восьми років позбавлення волі.

Довідка

Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Maria Marian

    Суспільне виховання:ніхто нікому, нічого не винен, або я на світ не просився, сама винна і так далі , результат очевидний на жаль,якби хоть деколи читали 10 Божих Заповідей і до Церкви Святої ходили, тоб і інакше жили

    Ромашки Ромашки reply Maria Marian

    Maria Marian церква не допоможуть .
  • Ванджура Володимир

    Алкоголізм

    Ванджура Володимир reply Ванджура Володимир

    Едік Федів нй більший прибуток для держави , найбільша проблема для людей.

    Едік Федів reply Ванджура Володимир

    Ванджура Володимир одна з найбільших причин...
  • Міша Мулик

    Такого і не жалко
  • Ирина

    О, так-так... спочатку вбив, потім повісився, потім подзвонив, потім зробив собі харакірі... Журналісти, я була до вас несправедлива. Пропоную рубрику назвати "Бабульки на лавочці..." )))) Новина гідна рівня читачів)))

keyboard_arrow_up