На Тернопільщині дідусь залишив напівсиротами трьох своїх онуків: найменшій дитині рік

На Тернопільщині дідусь залишив напівсиротами трьох своїх онуків: найменшій дитині рік

Троє малих дітей залишилися напівсиротами. Рідний дідусь під час сварки зарізав їхнього тата. Нещастя трапилося в одному із сіл Бучацького району 24 червня близько 22:00. 

Між зятем та тестем виник конфлікт. Молодий родич дорікав 47-річному чоловікові в вічних п'янках і просив припинити зловживати спиртними напоями. На момент розмови тесть знову був у стані алкогольного сп'яніння. "Повчання" розізлили батька і він пішов до будинку, взяв ніж і кілька разів вдарив ним чоловіка доньки в область грудної клітки, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпілий з ножовими пораненнями зміг дійти додому. Там дружина викликала швидку допомогу. 28-річного пораненого жителя району госпіталізували до лікарні, але врятувати життя чоловікові не вдалося. 

Відео дня

- Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисних корисливих злочинів, відбував покарання в місцях позбавлення волі, а також вживає спиртні напої та веде антигромадський спосіб життя, - розповідає старший слідчий-криміналіст слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Ольга Романів. 

Дідусь залишив напівсиротами дітей - одного, чотирьох та п'яти років. Малолітніми фактично опікувався батько, бо його дружина хворіє. Він ж був і годувальником родини, бо єдиний в сім'ї працював.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство за статтею 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (47)
  • Юлия Земнухова

    значит было за что

    Елена Ерёменко reply Юлия Земнухова

    В смысле было за что,за то что он просил тестя завязать с пьянками, чтобы его дети не видели етого????Что за абсурд???
  • Ярослава Лібович

    Скотина це він позбавив життя прекрасного батька і чоловіка мого племінника Олега Гайдук. Хай посадять його за цей злочин , адже він позбавив дітей  люблячого батька ,а родині великого горя
  • Світлана Савин

    Жах
  • Олена Дучинска

    Де це сталося????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up