На Тернопільщині двоє родичів обікрали училище

На Тернопільщині двоє родичів обікрали училище

Співробітники Заліщицького відділення поліції розшукали зловмисників, які вночі винесли з училища чотири електродвигуни. Причетними до протиправного виявилися двоє родичів, один із котрих неповнолітній. 

Повідомлення про крадіжку майна з території профтехучилища, що знаходиться у селищі Товсте, надійшло до співробітників заліщицької поліції  від викладача. Виїхавши на місце  події, правоохоронці встановили, що злодії проникли до приміщення навчального класу вночі, знявши віконну шибу. З середини викрали чотири  електродвигуни загальною вартістю майже вісім тисяч гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє родичів, котрі проживають в одному з сіл району. Старшому з підозрюваних 44 роки, його спільнику – 15.

Відео дня

Правоохоронці вилучили за місцем їхнього проживання один електродвигун, решту моторів вони розібрали та здали на металобрухт.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Дії підозрюваних кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • UpToNoGood

    Ці неандертальці навіть не розуміють, що цінність цілого мотора значно більша ніж міді вирваної з нього.....
  • Герасимчук Ростислав

    А шо ви хателі, у ніх всьо порох вкрав, вони виживають.

    Надоїли reply Герасимчук Ростислав

    Дядьку та ти вже всіх задовбав зі своїми тупими коментами Порошенком і Зеленським і картинками з собачаого серця... Кращої антиреклами для прохоботів як ти придумати тяжко ще і мабуть як отово пишеш сидиш і думаєш: "во який я розумний як я її попустив". Не пиши будь ласка нічого

    Анонім reply Надоїли

    Вы стоите на самой низшей ступени развити . Вы ещё только формирующееся  в умственном отношении личность, все ваши коментарии бред, и вы в присутствии людей с университетским образованием позволяете себе с развязностью  подавать какие-то советы космического масштаба и космической же глупости . Зарубите себе на носу, что вам нужно молчать и слушать,молчать и слушать  что вам говорят. Учиться и стараться стать хоть сколько-нибудь приемлемым членом общества .

    Герасимчук Ростислав reply Надоїли

    НІТ, Вас зебілів треба в постійно в ваше ж гівно макати!!!

    Надоїли reply Герасимчук Ростислав

    Мені тебе шкода, ще мінімум 4 роки в тебе дупа буде горіти...

    Герасимчук Ростислав reply Надоїли

    Надоїли reply Герасимчук Ростислав

    Дядьку та ти вже всіх задовбав зі своїми тупими коментами Порошенком і Зеленським і картинками з собачаого серця... Кращої антиреклами для прохоботів як ти придумати тяжко ще і мабуть як отово пишеш сидиш і думаєш: "во який я розумний як я її попустив". Не пиши будь ласка нічого

    Анонім reply Надоїли

    Значит, когда эти зеленые баритоны на форумах кричат «Двери открыты -Украина продается-добро пожаловать» – я смеюсь. Клянусь вам, мне смешно! Это означает, что каждый из них должен лупить себя по затылку! И вот, когда он вылупит из себя всякие галлюцинации и займется чисткой сараев – прямым своим делом, мысль о продаже земли исчезнет сама собой. Двум богам нельзя служить! Невозможно в одно и то же время писать сценарии 95 кварталу и устраивать судьбы людей Это никому не удается, и тем более людям, которые вообще, отстав от развития европейцев лет на двести, до сих пор еще не совсем уверенно застегивают собственные штаны!

    Герасимчук Ростислав reply Надоїли

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up