На Тернопільщині ліквідували два нелегальні цехи з виробництва горілки та коньяку (ФОТО)

На Тернопільщині ліквідували два нелегальні цехи з виробництва горілки та коньяку (ФОТО)

До протиправної діяльності були залучені близькі знайомі та родичі порушників, які здійснювали розповсюдження незаконно виготовленої алкогольної продукції та її відправку замовникам через служби кур’єрської доставки.

У ході проведення операції «Спирт» працівниками податкової міліції  Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури припинено діяльність двох підпільних виробництв алкогольних напоїв та каналу їх розповсюдження через мережу Інтернет та служби кур’єрської доставки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Тернопільській області.

Незаконну діяльність організували двоє жителів області, у домоволодіннях яких проводилось виготовлення та фасування фальсифікату під виглядом горілки та коньяку. Замовлення на алкогольні напої приймались через спеціалізований інтернет-сайт.

Відео дня

До протиправної діяльності були залучені близькі знайомі та родичі порушників, які здійснювали розповсюдження незаконно виготовленої алкогольної продукції та її відправку замовникам через служби кур’єрської доставки. З метою маскування протиправної діяльності у товаросупровідні  документи вносились недостовірні дані щодо вмісту вантажу. 

За результатами санкціонованих обшуків виявлено та вилучено близько 2800 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв (коньяк, горілчана продукція), які розлиті у так звані бег-ін-бокси та пластикову тару, що заборонено законом, 180 літрів рідини із різким запахом спирту, смакові есенції для коньячних та горілчаних виробів, пристрої для змішування спиртосуміші (купажу), спиртометри, фільтри, значна кількість пластикової та картонної тари, інше знаряддя, яке використовувалось у протиправній діяльності.

Загальна вартість вилучених з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей та знарядь виробництва становить близько 900 тис. грн., вирішується питання про накладення на них арешту.

Також вживаються заходи щодо блокування Інтернет-сайту з розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ігор Котвіцький

    А чистий спірт в фейсбуці продавати,а фальшиві копюри то як назвати....?
  • Андрій Атаманчук

    Напевно мало дали ...
  • Igor Gorbatiyk

    Краще б написали скільки постійних робочих місць організувала тернопільщина з зарплатою хоча б 600€о то б була новина для людей а все решта пісна фігня!

keyboard_arrow_up