На Тернопільщині під час сварки чоловік 20 разів вдарив ножем дружину та себе

На Тернопільщині під час сварки чоловік 20 разів вдарив ножем дружину та себе

Сварка між подружжям завершилася реанімаційним відділенням для обох. Нещастя трапилося 18 лютого близько 18:30 в одному із сіл Борщівського району.

На лінію 102 та у швидку зателефонували родичі потерпілої. За їхніми словами, ввечері додому прийшов чоловік сестри та почав з'ясовувати стосунки. Сварки у родині явище постійне, не рідко чоловік навіть піднімав руку на дружину. Причина - ревнощі.

За словами Андрія Свинарчука, начальника Борщівського відділення поліції, після останніх побоїв двадцятичотирьохрічна потерпіла потрапила до лікарні, а щодо нападника правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Проте притягнути до відповідальності дебошира не вдалося, оскільки він виїхав на заробітки в іншу державу.

Відео дня

Повернувся додому на днях і одразу пішов розбиратися до жінки, яка від нього з трьома дітьми переїхала до батьків. Наймолодшому синові - шість років.

Остання відмовлялася розмовляти з благовірним, тому він приклав до горла предмет, схожий на ніж, та повів її у невідомому напрямку. Усе відбувалося на очах батьків. Татові після побаченого стало погано, і йому викликали швидку, паралельно зателефонувавши до поліції.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, пішли шукати подружжя. Зі сторони поля почули крики жінки. Коли підійшли, то побачили потерпілу з ножовими пораненнями. Чоловік кілька разів вдарив ножем в область живота й себе, а коли підійшли поліцейські, почав відбивався і від них. Нападника піймали. Обох швидка доправила до реанімації.

За попередніми даними, під час сварки чоловік наніс близько двадцяти ударів дружині в живіт, грудну клітку, передпліччя і проникаючий в селезінку. Приблизно стільки ж разів він встиг вдарити себе.

За життя подружжя борються лікарі. Даний факт внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 1 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія Ярмолінська- Шмир

    Блін,люди подуріли,читаю новини а там,то дітей вбивають та ґвалтують ,то чоловік жінку вбив і себе, то ще щось...Сумно, сумно від того що стільки божевільних на волі гуляє.Люди нищать самі себе. Чому вони так роблять,що ними керує?Алкоголь,наркотики,що?А соцслужбам пофіг...
  • Tina Kuzyk

    Яке їхало-таке здибало
    24 і вже троє дітей,наймолодшому 6років+чоловік психопат
    Мало батьки по сраці били в дитинстві,най би вчилось і вийшло б в люди з того села...а не по заробітках(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up