На Тернопільщині син схопив 77-річну матір та приставив до шиї ніж з сокирою

На Тернопільщині син схопив 77-річну матір та приставив до шиї ніж з сокирою
  • Правоохоронці Тернопільщини затримали чоловіка, який погрожував рідним.
  • Погрозу вбивством інкримінують жителю села Малашівці Зборівського району.

За допомогою до поліції звернулися дві жінки. Вони заявили, що їхній родич погрожував фізичною розправою.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Як стало відомо - зловмисник - це син однієї із заявниць і чоловік іншої. Чоловік періодично проходить лікування в психоневрологічній лікарні.

Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він почав погрожувати розправою. Схопив 77-річну матір та приставив до її шиї ніж з сокирою. Проте завдати шкоди жінці не встиг. Вона змогла вирватися. І матір, і невістка втекти з дому та викликали поліцію.

Відео дня

На момент прибуття силовиків чоловік забарикадувався в літній кухні і грозився нанести собі тілесні ушкодження, якщо хтось увійде в приміщення. Правоохоронцям вдалося затримати дебошира.

Вирішують питання про оголошення йому підозри. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталя Гупало

    Виходить що алкоголь дуже небезпечно. Навіть за союзу таких ізолювали лікували наглядали, тому що людина алкозалежна НЕБЕЗПЕЧНА ДЛЯ Рідних і оточуючих. А зараз мільйони крадуть законно а люди прості  від того що бездуховність бідність безробіття спираються замість того щоб  про це КРИЧАТИ ГОВОРИТИ РОБИТИ ТЕ ЩОБ ЗМІНИТИ ЦЕ НЕ ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ.
  • шось таке

    то получається,що у того чувака три руки? чи як? однією рукою схопив матір  в іншій руці тримав ніж, а сокиру куди пристроїв?

keyboard_arrow_up