На Тернопільщині вчителька молодших класів продавала різні наркотики

На Тернопільщині вчителька молодших класів продавала різні наркотики

Наркобізнес організували у Борщові двоє місцевих жителів. Впродовж кількох місяців дует реалізовував на території району психотропні речовини, а саме амфетамін. За грам дози просили 300 гривень.

За словами начальника Борщівського відділення поліції Анатолія Мельника, про бізнесменів їм повідомили місцеві мешканці ще на початку року. Весь цей час поліцейські разом з оперативниками підрозділу протидії наркозлочинності УКП та прокуратурою Борщова документували та відстежували діяльність порушників.

У ході слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили, що продажем психотропних речовин займається місцеві жителі – вчителька молодших класів та безробітний чоловік.

В обов’язки жінки входило фасування та зберігання амфетаміну, а її спільник шукав клієнтів та передавав товар. Працював дует і дистанційно через так-звані закладки. Жінка у визначені місця ховала пакунок з дозою, про місце повідомляла покупцям і вони забирали його, залишивши у вказаному сховку гроші.

Відео дня

Під час чергової “закладки” борщівчанку піймали оперативники. Не залишився на волі і її помічник. Обох продавців, відповідно до статті 208 КПК, затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Їм інкримінують статтю 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Чоловік та жінка у скоєному зізналися. Раніше вони у поле зору правоохоронців не потрапляли.

Анатолій Мельник каже, що оперативники уже встановили і клієнтів, які закуплялися у жителів Борщова. Встановлюють правоохоронці шляхи надходження товару на територію Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up