На Тернопільщині закрили 177 гральних закладів

На Тернопільщині закрили 177 гральних закладів

У результаті проведеного відпрацювання поліцейські припинили роботу 177 об’єктів, які займалися гральним бізнесом. 

За сімома фактами виявлених правопорушень слідчі розпочали два кримінальні провадження за частиною 1статті 203-2 Кримінального кодексу  України, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Більшість виявлених закладів працювали під виглядом державних лотерей. Правоохоронці вилучили  системні блоки, монітори та інше обладнання, яке використовувалось для ведення азартних ігор. 

Відео дня

Активно співпрацюючи  з органами місцевої влади, які проводили демонтаж зовнішньої реклами гральних закладів, поліцейські  забезпечували  громадський порядок та безперешкодний доступ до об’єктів.

Ліквідовано майже дві сотні одиниць рекламної продукції із зображенням лотерей, інтерактивних клубів тощо. Демонтовані вивіски зберігаються на охоронюваній території. Власники зможуть їх забрати, попередньо оплативши витрати за демонтаж.

В області продовжують працювати мобільні групи поліції, які відстежують ситуацію та реагують на  всі спроби власників незаконного бізнесу відновити свою діяльність.

Правоохоронці звертаються до громадян: у випадку виявлення функціонування будь-яких гральних закладів повідомляти за номером 102.

Довідка Стаття 203-2. Зайняття гральним бізнесом

ч 1. Зайняття гральним бізнесом - карається штрафом від 17 000 до 680 000 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Можуть, як захочуть, тільки б не тимчасово.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up