На Тернопільщині затримали квартирного злодія з 20-річним кримінальним стажем

На Тернопільщині затримали квартирного злодія з 20-річним кримінальним стажем
  • Про злочин поліцейських повідомив 37-річний житель Чорткова.
     
  • Чоловік побачив пошкоджене металопластикове вікно в будинку, коли ввечері повернувся додому

У помешканні були порозкидані речі. Потерпілий виявив зникнення двох золотих прикрас та 100 фунтів стерлінгів. Виїхавши на виклик, поліцейські провели детальний огляд місця події.

Оперативники одразу розпочали розшукові заходи та неподалік від місця злочину помітили підозрілого чоловіка. Під час поверхневої перевірки у нього виявили викрадені речі, а також на сусідній вулиці знайшли автомобіль, на якому він пересувався. Зловмисник – 62-річний житель Кременецького району, який понад 20 років провів у місцях позбавлення волі.

Як з’ясувалося, до злочину чоловік готувався заздалегідь. Декілька днів тому приїхав у Чортків. Обравши будинок, спостерігав за ним та, скориставшись відсутністю господарів, вчинив крадіжку.

Відео дня

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Оперативні заходи тривають, чортківські поліцейські продовжують перевіряти причетність жителя Кременецького району до вчинення інших злочинів на території обслуговування, повідомило "Досьє 102"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up