На Тернопільщині «зять» поцупив у батьків своєї дівчини 250 тисяч гривень

На Тернопільщині «зять» поцупив у батьків своєї дівчини 250 тисяч гривень

Зять потроху виносив гроші з дому та витрачав на власні потреби.

З заявою про крадіжку до поліцейських звернувся мешканець одного з сіл району. Пенсіонер розповів що зі сховку в будинку зникли усі заощадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У ході проведення розшукових заходів працівники карного розшуку, оперативно встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився співмешканець доньки потерпілого. Чоловік в минулому вже притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Відео дня

Підозрюваний з жінкою проживав в Тернополі, однак, часто навідувався до родичів на Кременеччину. Якось випадково почув, що господарі усі свої збереження тримають в будинку. Зловмиснику таки вдалося знайти сховок на горищі. Там у двох банках зберігалися євро та долари. Зять почав потроху виносити їх. Гроші витрачав на особисті потреби: погасив усі свої заборгованості, оплачував оренду житла та навіть придбав автомобіль.

Коли власники виявили крадіжку – грошей зовсім не залишилося. Новий родич витратив понад 250 тисяч гривень.

За протиправний вчинок тернополянин тепер відповідатиме перед Законом згідно ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

До слова, у Тернополі затримали крадія, який проникав до чужих помешкань через незачинені вхідні двері.

Довідка
Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up