Житель Вінниччини видав себе за покупця металобрухту та викрав гроші і наручні годинники у пенсіонерки

Житель Вінниччини видав себе за покупця металобрухту та викрав гроші і наручні годинники у пенсіонерки

32-річний чоловік таємно проник до приватного помешкання жительки села Черкавщина та викрав майже дев’ять тисяч гривень і два наручні годинники.

75-річна жінка повідомила правоохоронців про те, що на власному подвір’ї застала невідомого чоловіка, котрий, з його слів, скуповував металобрухт. Згодом, зайшовши до будинку, який був відчинений, жінка виявила, що зникли гроші та два наручні годинники. 

Поліцейські взялися розшукувати зловмисника. З’ясували на якому автомобілі він пересувався та надіслали орієнтування по області та в сусідні регіони. 

Відео дня

Зупинили автокрадія вже у Коломиї Івано-Франківської області. Під час огляду в автомобілі було знайдено крадені гроші та годинники.

Зловмисником виявився 32-річний житель Вінницької області. Його затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Довідка: Стаття 185. Крадіжка

Частина 4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також: Чоловік повернувся із заробітків та викрав рейсовий мікроавтобус, щоб дістатися додому

У Тернополі затримали жінку, яку підозрюють в крадіжці золота

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Коломієць

    Під час війни тільки до стіни!
  • Наталія Підбурачинська

    Розстріляти😡😡😡

    Володимир Тернопільський reply Наталія Підбурачинська

    Наталія Підбурачинська занажто просто...
  • Володимир Тернопільський

    у нас військовий час ! Нема чого відсижуватись в сізо. Треба відправити на передову і дати тільки лопату, поставити норму і най копає шанці зранку до смерканку. Не виконує норму, значить подовжити строк перебування на копанні !

keyboard_arrow_up