У Тернополі син зарізав залицяльника матері і зняв усе на відео (оновлено)

У Тернополі син зарізав залицяльника матері і зняв усе на відео (оновлено)
  • Про те, що в районі шостого магазину вбили чоловіка, у редакцію “20 хвилин” повідомив читач.
  • Як повідомляють в поліції, 34-річного зарізав 22-річний хлопець. Процес він знімав на відео. Його затримали.

- Вночі десь в районі "шостого" - вул. Шота Руставелі - Збаразька вбили чоловіка, - повідомив читач вранці 1 липня. - Знаю, що загиблому 33 роки, а іншому - 22. Конфлікт стався ніби через ревність. Той, що вбив, ще й знімав усе на телефон. 

В ГУ Нацполіції у Тернопільській області підтвердили, що вбивство на вулиці Збаразькій справді було.

Поліцейські повідомлення про чоловіка з множинними колото різаними ранами на тілі та шиї отримали 31 липня о 23.06 від медиків "швидкої". За словами керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділ детективів) Юрія Барабана, загиблий - житель Тернополя, 1985 року народження. Лікарів на вулицю Збаразьку викликала сусідка.

Відео дня

- Як розповідає подруга загиблого, вони деякий час зустрічалися, але ці стосунки не подобалися її двадцятидворічному синові, - повідомляють в поліції. - Близько опівночі чоловіки почали сваритися. Під час конфлікту підозрюваний схопив кухонний ніж і почав завдавати удари своєму співрозмовнику. Процес вбивства хлопець знімав на телефон.

Травми чоловіка виявилися несумісними з життям. Він помер до приїзду швидкої. Юнака затримали. Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 ККУ. Триває слідство.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Оксана

    Потерпілий був раніше судимий ,7 років відсидів у в"язниці за згвалтування дівчини неприроднім способом з двома колегами.А ту співмешканку він постійно бив і знущався над нею і її сином.Як випивав ставав агресивним і не одна людина в його будинку отримала в морду і купу матюків.Всі все бачили.але всі боялись з ним зв"язуватись,бо тій сусідці він не раз вибивав вікна і двері.вона викликала поліцію,знімала побої,але справи до суду не доходили за відсутності свідків.Всі заяви є в архіві поліції.
  • Аня Денисюк

    Жаль що Люди пишуть не знаючи цих людей!
    Віталій був хороша і олена не погана!
    Але її син все був відлюдтькований. Такий собі хлопчик немо. (Дивний)

    Женя reply Аня Денисюк

    Ти правильно кашеш

    Женя reply Женя

    Віталік був добряк завжди помагав .Хай земля буде пухом шкода що його нема

    Женя reply Женя

    Віталік незаслужив токой важкой і дикой смерті

    Женя reply Женя

    А той цілий Валік правда  він дивний він на маму каже Альона
  • світлана

    Шановні,що ми обговорюємо,різницю в віці,чи поступок сина ,який є вбивцею?. Син вже доросла людина,який вже може мати свою сім.ю. Син просто вбивця. А  мати має право на своє власне життя.
  • Веселий Бот

    казаться люди
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up