Наркотики і зброю серед трун та вінків зберігав уродженець Тернопільщини

Наркотики і зброю серед трун та вінків зберігав уродженець Тернопільщини
  • 32-річний уродженець Тернопільщини працював і жив у приміщенні бюро ритуальних послуг у Львові. Там зберігав заборонені речовини, автомат, пістолети, гранати та набої.
  • Днями склад заборонених речей виявили львівські правоохоронці. Усе скерували на експертизу.
  • А працiвнику ритуальної служби тепер загрожує до семи рокiв позбавлення волi.

Зловмисника, підозрюваного у незаконному зберіганні зброї, боєприпасів, а також наркотичних та психотропних речовин, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинами у Львівській області спільно з слідчими Львівського райуправління поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, 32-річний уродженець Тернопільської області, тимчасово проживав в одному з львівських бюро ритуальних послуг.

Відео дня

Під час санкціонованого обшуку в приміщенні бюро поліцейські виявили та вилучили автомат, пістолети з магазинами, велику кількість набоїв різного калібру, гранату «Ф-1», арбалет.

Крім того, правоохоронці виявили близько 500 грамів наркотичних та психотропних речовин, ззовні схожих на «канабіс» та «амфетамін», вартість яких на «чорному ринку» становить понад 150 тисяч гривень.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Після проведення експертизи наркотичних засобів та психотропних речовин буде надано кваліфікацію щодо незаконних дій фігуранта.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Тернополі під час затримання наркоторговець з ножем напав на працівників поліції.

 

Читайте також:

У Тернополі затримали наркоторговців

Постачали наркотики в колонію та тримали «общак»: організатора і спільників «бізнесу» взяли під варту

На Тернопільщині судитимуть правоохоронця, який організував нарколабораторію в гаражі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oksana Ivashko

    Кому війна а кому заробітки все мало

keyboard_arrow_up