Неповнолітня дівчина, яку підозрюють у вбивстві студента-іноземця, після скоєного втекла на таксі

Неповнолітня дівчина, яку підозрюють у вбивстві студента-іноземця, після скоєного втекла на таксі

Тернопільські правоохоронці оперативно розкрили вбивство 24-річного студента-іноземця. У вчиненні важкого злочину правоохоронці підозрюють 17-річну мешканку Тернопільського району. 

9 травня близько 4 години ранку до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів бригади швидкої медичної допомоги, що за місцем проживання вони виявили тіло мертвого чоловіка з ножовим пораненням.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний житель Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному із вишів Тернополя.

Читайте також: На Дружбі вбили студента

Відео дня

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич, правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали сусідів, можливих очевидців та свідків, а також вилучили відео з камер спостереження. Таким чином оперативно встановили особу підозрюваної в скоєнні  важкого злочину. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району.  Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства.

Неповнолітню затримали відповідно до статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ - умисне вбивство. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (270)
  • True

  • Оксана Гузік

    а якщо б стояло питання вона чи він. І стати на місце дівчини. Вона теж чиясь дитина. Чи іноземця шкода, а українку ні?
    Ваші діти не ходять до знайомих по хатах? Чи ви знаєте, що вони роблять навчаючись у іншому місті.
    Чи дівчата, шукають багатих залицяльників, щоб виглядати не гірше заможніших подруг. Бо діти, зараз, злі. І цькують.
    Правильні такі тут пишуть.
    Не судіть, і на себе дивіться.
  • Milla Bogdanova

    Шмара малолитня.
  • Анастасія Поліщук

    Ну ну я сама бачила як він в сумку його запихував щоб привезти в Україну🤣🤣🤣🤣
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up