На Тернопільщині нічний хуліган зірвав та спалив прапор

На Тернопільщині нічний хуліган зірвав та спалив прапор

Поліцейські розшукують зловмисника, який в ніч з 9 на 10 травня зірвав та спалив червоно-чорний прапор, встановлений біля пам’ятного знаку на Шумщині.

Інцидент трапився  в ніч з 9 на 10 травня у селі Людвищі Шумського району. Зірваний та спалений червоно-чорний прапор, встановлений біля меморіалу загиблим у Другій світовій війні, побачив місцевий активіст.

Виїхавши на місце події, співробітники Шумського відділення поліції обстежили територію та виявили залишки спаленого стягу. Поліцейські провели першочергові слідчі дії, опитали місцевих жителів.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи, причетної до вчинення злочину, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно  У Тернополі хуліган розмалював червоною фарбою фасад церкви та пам'ятний монумент у "Старому парку"

Тернопільські поліцейські склали адмінпротоколи на 26-річного місцевого жителя, який вночі 9 травня зробив надписи на фасаді церкви та пам'ятному монументі.

Молодик зізнався, що розмалював фасад меморіального комплексу «Вічний вогонь» у Старому парку, а  також пописав ворота та фасад Української православної церкви Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, що знаходиться на вул. Коновальця, 1. Як стверджує,  хуліганські дії вчиняв один.

Стосовно нього поліцейські склали  протоколи за трьома статтями КУпАП: ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Vladimir Povalyaev

    ни хуторяне , это начало партизанской войны.  КАК ТО ТАК ...
  • макс

    красно-чёрный цвет возле монумента славы погибших  в ВОВ неуместен.Блюстителей порядка отправить на курсы истории.
  • як порохо боти зе бобіків вигулювали=)

    Батько Бндера він до нас прийде і за Україну всіх нас поведе будуть уклоністи всі тікати будуть москалів в жопу цілувати Слава Україні Героям Слава!!!
  • Патріот

    У України є один прапор,синьо-жовтий. А усякі сепаратичні та бандитсько-колаборантські шмати не є символами України,і хуліганством є те що їх вивішують. Слава Україні!

    як порохо боти зе бобіків вигулювали=) reply Патріот

    і знову ця весела історія як зе бобік валить собі в штани=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up