Нова шахрайська схема. Не купуйте талони на пальне через інтернет та у незнайомих вам осіб

Нова шахрайська схема. Не купуйте талони на пальне через інтернет та у незнайомих вам осіб

Поліцейські радять — у жодному разі не переказуйте кошти наперед незнайомцям та ніколи не купуйте талони з рук у сторонніх осіб. Картки на пальне можна придбати лише через офіційні компанії та регіональні представництва автозаправних станцій

 

У шахрайську пастку потрапила жителька Козівської громади, котра хотіла придбати талони на пальне через одну із соціальних мереж. Поліцейські встановлюють обставини афери та застерігають громадян від таких випадків.

За словами потерпілої, в одній із соцмереж вона знайшла оголошення про продаж талонів на бензин. Зв’язалася з продавцем. Після розмови з ним, жінка перерахувала на картковий рахунок незнайомця  3600 гривень. Проте обіцяних талонів вона не отримала і гроші їй не повернули.  

— За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, — повідомили у відділ комунікації поліції Тернопільської області. — Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Відео дня

Поліцейські радять: у жодному разі не переказуйте кошти наперед незнайомцям та ніколи не купуйте талони з рук у сторонніх осіб. Картки на пальне можна придбати лише через офіційні компанії та регіональні представництва автозаправних станцій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up