Обережно! Шахраї чигають на вірян, які хочуть поклонитись святині

Обережно! Шахраї чигають на вірян, які хочуть поклонитись святині

Не зменшується потік віруючих, що бажають приступити до ікони Нерукотворного Спаса, яка виставлена в Соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці, що в Тернополі.

 

Люди діляться найкращими враженнями від тих коротких хвилин перебування біля чудотворного образу, кажуть, що відчувають велике полегшення і неймовірну радість.

Раніше паломники мали можливість прикластися до християнської реліквії в Марійському духовному центрі, що у Зарваниці. Туди, за підрахунками поліцейських, прибуло понад сто тисяч прочан.

- В Тернополі допоки не зафіксовано грубих порушень, - каже  начальник сектору охорони публічного порядку Тернопільського відділу поліції Володимир Кравчук. -   Віряни поводяться законослухняно, коректно, розуміючи, куди вони прийшли, з якою ціллю. Але є такі особи, які привертають нашу увагу. Це, зокрема різного роду пройдисвіти, що називають себе волонтерами, просять в людей милостиню.

Відео дня

Двох жінок – жительку Хмельницька та Рахова правоохоронці запросили до відділу  поліції, аби перевірити достовірність документів, посилаючись на які, жінки займалися жебракуванням. Підозри поліцейських підтвердилися – зловмисниці банально видурювали  у людей гроші.

Правоохоронці звертаються до всіх з проханням не давати грошей прохачам. Пам’ятайте, ці особи вигадують найрізноманітніші історії, аби розчулити вас і видурити кошти, застерігає відділ комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Myworld

    У вашій статті написано, що люди діляться хорошими враженнями від перебування біля святої ікони. Якщо для мене прикладання до ікони було, як бальзам на душу, то побачене і почуте в церкві залишило гіркий осад. І якби я не знала, що є Бог на небі, до церкви взагалі б більше не йшла. Я була свідком суперечки жінки з волонтером і семінаристом. З контексту стало зрозуміло, що вона з дочкою зайняла чергу для хворого сина, якому важко пересуватись, і його привезли машиною, бо стояти в черзі він не міг. Молодий хлопець зайшов в храм з паличкою і при вході впав. Люди це бачили. Вона просила щоб його пропустили до ікони бо там його черга вже. Вони відповіли, щоб йшов на початок черги!!!! Потім, якийсь інший, ще людяний семінарист пропустив його , через що до нього волонтер почав кричати, хто йому дав дозвіл. Куди цей світ котиться, скажіть???? Жінку з маленькою дитиною, яка також чимось хвора, не пропустили взагалі, - "керівництво" не дало дозволу. В Євангелія від Матея 11:27-30, 28 сказано Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас. А нас виходить, святиня лише для здорових людей???? А ти якщо хворий подихай, нема чого до Бога йти!!!! Тобі не треба!!!!???? Люди, та чи ви показились??? І чому в храмі так звані волонтери, керують кого пропускати а кого ні. До речі, молоду пару , священики пропустили без черги!!! Чому в них привілею більше, ніж в немічної людини??? Бо весілля??? Особливий день???? Відповідь очевидна - бо заплачено. На мою думку було б справедливо, якби була окрема черга для людей з обмеженими фізичними можливостями, людей глибокого похилого віку, і матерів з малим та хворими дітками. Гидко і соромно за бездушність наших людей, я дуже розчарована.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up