Патрульні розшукали водія, який п'яним роз'їжджав вулицями Тернополя на Land Rover

Патрульні розшукали водія, який п'яним роз'їжджав вулицями Тернополя на Land Rover

Небайдужі громадяни допомогли патрульним виявити нетверезого водія, який грубо порушуував правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку інших осіб.

Днями, екіпаж патрульних отримав повідомлення, що по вулиці Словацького, рухається автомобіль Land Rover, водій якого грубо порушує правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку інших осіб. Також, заявник повідомив, що водій, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння.

Інспектори відразу розпочали пошуки злісного порушника. Завдяки своєчасним та оперативним діям, поліцейським вдалося виявити та зупинити вищевказаний автомобіль на вулиці Камінній.

Під час спілкування з 21-річним кермувальником, охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі, на що громадянин відмовився.

Відео дня

Як наслідок, на чоловіка, інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП, винесли постанову за ч.5 ст.121 (порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП, а транспортний засіб доставили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Коли вже до тих поліцейських і взагалі до правоохоронної системи дійде ,що 10000 чи 40000 грн ось для таких мажорчиків це є фігня . Я ще розумію ,якщо б таким давали штраф + громадські роботи терміном на 3 роки+ анулювання водійських прав ,а після погашення судимості повертати права після здачі екзамену  на водійські права заново ось тільки такі санкції дисциплінують тих любителів хильнути за кермом . А взагалі то такі бухі водії це потенційні вбивці ,а для вбивць має бути термін від 12-15 років тюрми.

    Україна це Європа reply Анонім

    А ще зараз з тебе порегочу анонімний син шлюхи а дайте всім хто косив від призову і мобілізації будемо розстрілювати і саджати та конфісковувати їхні трущоби як тобі таке анонімний син шлюхи :)

    Анонім reply Україна це Європа

    Україна це Європа=) reply Анонім

    ладно читай =)

    Україна це Європа=) reply Анонім

    ладно читай =)

    Україна це Європа reply Анонім

    Як Українці сцяли і срали анонімним ватникам на голову

    Анонім reply Україна це Європа

    Україна це Європа=) reply Анонім

    замітно твій рівень совкового розвитку рже не можу з дятла аноніма страв і сцяв тобі на голову=)))

    Анонім reply Україна це Європа=)

    і цей веселий момент як совок обісрався reply Анонім

    той самий момент коли совок заблукав в Україні ти поняв сиш шлюхи анонім=)

    Анонім reply і цей веселий момент як совок обісрався

    Україна це Європа=) reply Анонім

    зараз маю для тебе щось веселе  на поліцейській державі можна хврашо прибарахлитса да рак з дна совка=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up