Під час будівництва Палацу спорту в Тернополі підрядник вкрав понад 2 мільйони гривень

Під час будівництва Палацу спорту в Тернополі підрядник вкрав понад 2 мільйони гривень

На Тернопільщині директор підприємства, що заволодів чужим майном на суму понад 2 млн грн, постане перед судом.

Прокурори Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора товариства, підозрюваного у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, на суму понад 2 млн грн (ч. 4, 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України), повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що під час виконання робіт з будівництва Палацу спорту відповідно до договору між комунальним підприємством Тернопільської міської ради «Тернопільський міський стадіон» та київським товариством, його директор заволодів чужим майном, завищивши вартість фактично виконаних робіт за 2019 рік. Незаконні дії керівника товариства завдали збитки державному бюджету на суму понад 2 млн грн.

Розслідування, що здійснювали слідчі поліції, завершено.

Відео дня

Прокурор Тернопільської окружної прокуратури заявив цивільний позов до обвинуваченого в інтересах комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопільський міський стадіон» на суму понад 2 млн грн.

Нагадаємо, у Тернополі на просп. Злуки, 3А (колишній стадіон «Текстерно»), як повідомляла в червні міська рада, цього року продовжується будівництво сучасного мультиспортивного комплексу «Палац Спорту» з трибунами на 3000 глядацьких місць та паркінгом. Сучасний багатофункціональний комплекс «Палац Спорту» вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту: волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону. В головному залі «Палацу спорту» глядачі зможуть спостерігати за змаганнями всеукраїнського та міжнародного рівнів. Також, у приміщенні комплексу буде знаходитися школа греко-римської боротьби.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач54

    Бляді і так всюди де присутні гроші платників податків!, впевнений так відбувається на кожному об’єкті злодюги з Тмр і підрядники по домовленості пиздять аж гай шумить ! Спільників шукати і в Тмр суки

keyboard_arrow_up