Підозрюваного у вбивстві тату-майстрині залишили під вартою. Він сказав, що шкодує

Підозрюваного у вбивстві тату-майстрині залишили під вартою. Він сказав, що шкодує
  • Андрію Горбатюку, якого підозрюють у вбивстві Тетяни Подвашецької, міру запобіжного заходу обирали в міськрайонному суді 18 квітня.
  • Мами підозрюваного в суді не було. Прийшов дідусь, колишній чоловік та подруга загиблої Тетяни.
  • Підозрюваний після засідання сказав, що шкодує про те, що трапилося.

Нагадаємо, 27-річну тату-майстриню вбили у квартирі на вулиці Курбаса,9 16 квітня. Того ж дня підозрювати у вбивстві почали 25-річного Андрія Горбатюка. Поліція подала у розшук. Вчора чоловіка затримали у Львові. 

Перед початком засідання адвокат підозрюваного Андрій Літовчук просив судове засідання зробити закритим. Проте суддя не задовольнив клопотання. Це перше судове засідання, на ньому обирали міру запобіжного заходу для Андрія Горбатюка. Прокурор - Ігор Кашлюк, слідчий суддя - Віктор Дзюбич.

Адвокат підозрюваного просив про домашній арешт або можливість внесення застави, але Андрія Горбатюка залишили під вартою на 60 діб без права внесення застави. 

Відео дня

"За що?"

Поки суддя був у нарадчій кімнаті, у залу суду зайшли дідусь, подруга загиблої Тетяни зі своєю мамою та колишній чоловік Руслан, який відразу запитав де Андрій (підозрюваний). Коли суддя прийшов оголошувати рішення, і завели підозрюваного, Руслан намагався прорватися до нього із питаннями "Андрію, за що?". Почалася шарпанина із охороною.  Чоловіка в наручниках вивели із залу. Мама та бабуся Тетяни якраз повертаються з-за кордону,

Після того, як суддя оголосив рішення, журналісти почали розпитувати у підозрюваного що трапилося в ту ніч і чи шкодує він.

- Шкодую, не те слово, - каже підозрюваний. - Нічого не пам'ятаю, прийшов не до неї, а до її колишнього чоловіка.

Розповів, що його часто закривали в реабілітаційних центрах, а там жахливі умови, від яких, за його словами, "поїхала криша". Коли Андрій чує про реабілітаційний центр, у нього починається панічна атака і він взагалі нічого не усвідомлює. Підозрюваний припускає, що Тетяна могла щось таке  говорити і він злякався, що його заберуть. На запитання, чи приймає він наркотики - не відповів. Андрій розповідає, що з Тетяною спілкувалися нормально, були в дружніх стосунках. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Вікторія Мундяк

    Читаю коментарі на сайті і тут і мене просто дивують думки людей . Ви засуджуєте його за все на світі , кажете що він придурок бо в нього залиті очі , татуювання і т.д . По суті справи це взагалі не має ніякого відношення до того що сталося . Я його не виправдовую , те що сталося це жахливо , але до його зовнішності це взагалі не має ніякого відношення .

    Marcus Aurelius reply Вікторія Мундяк

    Коментарі - дзеркало інтелектуального зрізу населення.
  • Ден

    захищати таких уйобків можуть тільки такі самі уйобки, солідарність
  • Цьвєк

    Всіх тих розмальованих три вивозити до села садити бараболі.

    Петро Білецький reply Цьвєк

    Так так, ъм би ті татухи бистро від сонця повигорали
  • Вова

    Осиновый кол этому упырю !!!! И все дела!!!!

    Цьвєк reply Вова

    А може то ше не він,суду ше нибуло.

    світлана reply Цьвєк

    Дійсно,а може то чоловік її. ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up