Пішов з дому ще ввечері: у Тернополі розшукують неповнолітнього Дмитра

Пішов з дому ще ввечері: у Тернополі розшукують неповнолітнього Дмитра
  • Хлопець напередодні ввечері вийшов з дому, і досі про його місцеперебування нічого не відомо.
  • Якщо ви володієте будь-якою інформацією, телефонуйте 27-11-70 або на лінію «102».

Неповнолітнього тернополянина Мудрика Дмитра Тарасовича, 2006 року народження, розшукують правоохоронці.
— 18 січня близько 19 години хлопець вийшов з дому та не повернувся, — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області. — На зв’язок з батьками не виходив. Його місце перебування невідоме.
Працівники поліції звертаються до громадян з проханням допомогти розшукати тернополянина. Якщо ви володієте будь-якою інформацією, телефонуйте 27-11-70 або на лінію «102».

Як вдалось дізнатись «20 хвилин», напередодні хлопець посварився з мамою і пішов з дому. Кілька днів тому, теж через дрібний конфлікт, хлопець вже зникав на три дні. Однак після цього сам повернувся додому, кажуть у поліції. Зараз мама місця собі не знаходить і просить, аби дитина повернулась.  

  • Вчора Дмитро був на парах, — запевнила Марія Чашка, очільниця Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, де навчається хлопець. — Дитина адекватна. Коли його бачили крайній раз, нічого його не турбувало, ні на що не скаржився. Жодних конфліктів не було — ані в групі, ані з дітьми, ані з педагогами. Сьогодні на парах його немає. Але не було жодних передумов до такого його вчинку.

Чи працюватиме окремо з Дмитром психолог чи соціальний педагог, і як вирішуватимуть в училищі проблему з втечами з дому, про це говорити завчасно, каже Марія Чашка. Зараз головне чимшвидше відшукати Дмитра. А потім обов’язково реагуватимуть.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up