Поліцейські шукали нелегальних торгівців піротехнікою


Поліцейські шукали нелегальних торгівців піротехнікою

Перевірили ринки та мікрорайони міста для виявлення незаконного розповсюдження піротехнічних засобів.

 

 

 

Під час відпрацювання "на гарячому" піймали кількох осіб, які розповсюджували небезпечні предмети без дозволів та ліцензій. У них вилучено 450 одиниць піротехнічних засобів на суму близько семиста гривень.

- На цих громадян склали адміністративні протоколи згідно зі статтею 160 КУпАП (торгівля з рук в невстановленому місці) та 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів). Їм загрожує штраф від 102 гривень із конфіскацією товару, - каже начальник відділу превенції патрульної поліції Тернопільського відділу поліції Іван Паньків.

Кінцеве рішення щодо покарання обиратиме суд. Правоохоронці нагадують, що на Тернопільщині діє тимчасова заборона не лише на торгівлю неліцензованою піротехнікою, а й на її використання.

Відео дня

- Хочу звернутися до тернополян, звертати увагу на незаконних продаж піротехнічних засобів. У випадку виявлення таких осіб, повідомляти на лінію "102", щоб працівники поліції вживали заходів та притягували  осіб. Незаконний продаж піротехнічних засобів може призвести до травмування громадян, додає Іван Паньків.

Якщо ви все ж таки вирішили купити піротехнічну продукцію, то зробіть це у спеціалізованій точці продажу. Не забувайте, що при поводженні з піротехнікою слід бути обережними. Не варто використовувати піротехніку в людних місцях, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Заборонено давати такі вибухонебезпечні речі дітям, повідомляє відділ комунікації НП Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up