Скандальне будівництво на Шпитальній призупинили. І це лиш початок, обіцяє поліція

Скандальне будівництво на Шпитальній призупинили. І це лиш початок, обіцяє поліція

Тернополянка Богдана Млинко поскаржилася у поліцію, що її приватний будинок, який знаходиться на вулиці Шпитальна, 24, руйнується через будівельні роботи, які ведуть на сусідній земельній ділянці. 

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Полковник поліції, т.в.о начальника ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко  виїхав на місце події, аби особисто розібратися в ситуації. Сергій Зюбаненко оглянув будівельний майданчик, де працювала техніка та активно велося будівництво.

За даним фактом у поліцейських перебувають кримінальні провадження, відкриті відповідно до двох статей Кримінального кодексу України: ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки). У рамках яких проводяться будівельно-технічні експертизи та слідчі дії.

Відео дня

Полковник поліції доручив відповідним службам провести детальне вивчення справи і причин через які затягуються розслідування даних кримінальних проваджень. На даний час будівельні роботи на вказаній ділянці призупинені.

За словами Сергія Зюбаненка, він і надалі буде практикувати проведення виїзних прийомів громадян.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що Сергія Зюбаненка нещодавно призначили тимчасово виконуючим обов'язки очільника поліції Тернопільщини. Під час предстаавлення він запевнив, що прикладе максимум зусиль, аби всі завдання, поставлені вищим керівництвом, були виконані, а місцеве населення почувалося у безпеці.

 

Читайте також:

Поліцію Тернопільщини очолив Сергій Зюбаненко. Що про нього відомо?

Хто незадоволений – у нас є інші професії: начальник поліції Тернопільщини розповів про кадрові зміни

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up