Поліція затримала Михайла Феськіва, на рахунку якого не менше чотирьох убивств

Поліція затримала Михайла Феськіва, на рахунку якого не менше чотирьох убивств
  • Інформацію підтвердили власні джерела в силових структурах.
  • Відсидівши за одне вбивство, скоїв ще як мінімум три, підозрюють у поліції. На його ж рахунку і смерть чоловіка, тіло якого знайшли, загорнуте у целофан. 

На Новому світі, біля будинку №42, працівники патрульної поліції близько другої ночі помітили чоловіка, який підозріло поводився. Побачивши патрульне авто, він озирався і ховався. Перевірили документи, -  з’ясувалось, що це оголошений ще чотири місяці тому в розшук Михайло Феськів.

Підозрюваного доправили до міського відділу поліції. Ідентифікували. Зараз із ним працюють слідчі. Перевіряють також, чи за час, що перебував у розшуку, не скоїв інших тяжких злочинів.

Нагадаємо, 41-річний Феськів Михайло Петрович, якого поліцейські ще у липні оголосили у розшук, за місяць вчинив три вбивства і весь час, ймовірно, переховувався на території області.

Відео дня

 

 

 

 

 

Зловмисник у листопаді 2017 року вийшов з місць позбавлення волі, де він відбував п’ятнадцятирічний термін за вбивство чоловіка на Гусятинщині.

З січня по квітень тернополянин перебував на заробітках, а коли повернувся, почав вести бродячий спосіб життя та зловживати спиртними напоями. 13 червня у закинутій будівлі місцева мешканка виявила тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За декілька днів неподалік того самого місця у смітті оперативники відкопали труп ще одного чоловіка.

Як стало відомо у ході слідчо-оперативних заходів, сьомого червня підозрюваний разом зі знайомим Рудковським Андрієм, який також перебував у розшуку, а також тернополянкою та ще одним товаришем, розпивали спиртні напої. Між трьома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Нанесення тілесних ушкоджень стали летальними для одного з тріо. Рудковський та Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського.

Після вбивства пішли далі випивати на вулицю Тарнавського. За попередньою інформацією, у квартирі перебувало шестеро осіб. І знову між підозрюваними та сусідом виник конфлікт. Останнього побили, а тіло, замотавши простинею та покривалом, спакували у поліетиленовий пакет, зв’язали з обох боків шнурівками та вивезли в закинуту будівлю на Чубинського. Рудковського та Феськіва оголосили в розшук.

Помітка була на те, що з дуетом могла перебувати і жінка, 1988 року народження. Проведеними оперативно-розшуковими заходами та в ході відпрацювання території Тернопільської області слідчо-оперативна група в хащах поблизу села Біла виявила  ще одне тіло зі слідами насильницької смерті. Невідомим виявився Рудковський Андрій Степанович – підозрюваний у двох вбивствах. Працівники поліції розшукували  підозрюваного Феськіва Михайла Петровича. Йому інкримінують статтю 115 частину 2 ККУ – Умисне вбивство.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Оля Білинська

    Нарешті🙏
  • 777

    Яку фотознимку файну робив. А сєлфі є ?
  • Anastasia Sychova

    Нарешті!
  • Сидор Петров

    Придушити тихенько і закопати

keyboard_arrow_up