Працівника ТЦК підозрюють в отриманні хабаря

Працівника ТЦК підозрюють в отриманні хабаря

У поліції підтвердили «20 хвилин», що у приміщенні ТЦК тривають слідчі дії. Мова йде про отримання неправомірної вигоди одним із працівників у розмірі 1,5 тис. доларів.

«У ТЦК ніби впіймали когось на хабарі. Там зараз обшуки, в приміщення нікого не впускають і не випускають». Таку інформацію надав читач «20 хвилин», який просив не називати його даних у публікації.

Згодом на сайті «Тернополяни» з’явилась інформація, що усіх працівників закрили у приміщення. Мобільні телефони забрали, поки нікого не випускають, повідомляють наші колеги.

Журналісти «20 хвилин» намагалися підтвердити або спростувати інформацію від речниці обласного ТЦК Олени Величанської. Розмова з нею була короткою. Після того, як журналістка представилася, пані Величанська відповіла: «До побачення». Це вже не вперше пані Олена ігнорує звернення журналістів.

Відео дня

У силових структурах Тернопільщини також небагатослівні. Журналісти намагались з’ясувати деталі про спецоперацію і в Теруправлінні ДБР у Львові, і в поліції, в управлінні СБУ в області, і в Спеціалізованій прокуратурі в сфері оборони, і в Тернопільській обласній прокуратурі. Майже всюди на словах інформацію про слідчі дії підтверджували, проте деталей не повідомляли. Тому ми зв’язуватимемося з ними згодом.  

У поліції Тернопільщини підтвердили, що у приміщенні ТЦК тривають слідчі дії. Мова йде про отримання неправомірної вигоди одним із працівників у розмірі 1,5 тис. доларів. Всі деталі згодом.  

Як вдалося дізнатись «20 хвилин» від власного джерела в силових структурах, особа брала гроші за постановку на облік в ТЦК і влаштування у навчальний заклад.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Иван Гноевой

    Смотрю неделю одна и тоже область Тернопольская  в ленте  это? Больше нет областей ?

    Иван Гноевой reply Иван Гноевой

    А почему на ты? Мы знакомые? Ну да ладно...ничегопротив Тернополя (не дай бог..) просто вся лента и рекламы новости и т.д.Тернопольская и город .Добра и мира Вам!Ничего личного.

    Oksana Kalynovych reply Иван Гноевой

    Иван Гноевой то може тому, що ти зайшов у тернопільський паблік .
  • Руслан Михайлишин

    А чо так мало???

    Ivgen Bezverkhniy reply Руслан Михайлишин

    Просто це за те що підказали в яку сторону туалет.

    Все інше так дешево не коштує :(
  • Олег Селецкий

    ...ну можливо "він" збирав на дрони для ЗСУ...... або на автомобіль.....  або  зловили лише одного......)))))))
  • Юра Дублянко

    Кожен день в Україні працівники правоохоронних органів ловлять працівників ТЦК і ВЛК на корупції , і ще все щодня ЗМІ публікують на свої сайтах. Корупція в ТЦК вже давно побила всі рекорди за часів незалежної України.

keyboard_arrow_up