Правоохоронці випадково знайшли півкілограма амфетаміну

Правоохоронці випадково знайшли півкілограма амфетаміну

Оперативники управління карного розшуку поліції Тернопільщини під час поверхневого огляду водія, якого затримали за наїзд на пішохода і втечу з місця дорожньо-транспортної пригоди, виявили майже півкілограма порошкоподібної речовини, схожої на психотропний амфетамін. 

Про ДТП на одній з центральних вулиць Тернополя в якій під колеса автівки потрапила молода жінка, черговий  повідомив оперативників, адже зловмисник, що був за кермом іномарки, втік з місця пригоди, повідомляють у відділі комунікацій ГУ Нацполіції Тернопільської області.

-За декілька хвилин ми встановили місце знаходження автомобіля, - розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска.- Це був «Мерседес» іноземної реєстрації.  За кермом перебував 31-річний житель обласного центру, котрий  раніше потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок з автомобілів.

Водій помітно нервував. І, як згодом з‘ясується, не тільки через ДТП. Під час поверхневого огляду в сумці, яку мав при собі зловмисник, поліцейські виявили майже півкілограма порошкоподібної речовини, ззовні схожої на амфетамін, а також ваги та фасувальні пакети. Вартість психотропної речовини за розцінками «чорного ринку» становить понад сто тисяч гривень.

Відео дня

Речовий доказ вилучено та відправлено на експертизу.

 

На щастя, жертва ДТП не зазнала серйозних травм. Після надання медичної допомоги була відпущена додому.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри одразу за двома статтями Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху (ст.286) та незаконне зберігання, перевезення психотропних речовин (ст.309). Міру запобіжного заходу лиходієві обере суд.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up