Прихистили у Теребовлі переселенця. А він пішов воювати за «ДНР»

Прихистили у Теребовлі переселенця. А він пішов воювати за «ДНР»
фото зі сторінки https://vk.com/dilan94
  • СБУ завершила досудове розслідування стосовно мешканця Теребовлі, обвинуваченого у тероризмі.
  • З травня 2015 року Костянтин Лефтер бере безпосередню участь у бойових діях проти наших військових в АТО.

Спеціальне досудове розслідування стосовно колишнього жителя Теребовлі, що брав участь у вчинені злочинів терористичною організацією «ДНР», завершила Служба безпеки України.

21-річний уродженець  Горлівки Костянтин Лефтер у 2014 році прибув на Тернопільщину, як вимушений переселенець із району проведення антитерористичної операції. У Теребовлі його прихистила адміністрація місцевого училища, поселивши у гуртожитку, а волонтери допомогли йому із облаштуванням побуту.  

- Однак, вже на початку 2015 року Лефтер повернувся на Донбас та добровільно вступив до складу бригади «Восток», військової частини № 06818 1-го армійського корпусу  народного ополчення Міністерства оборони так званої «ДНР», - повідомили у секторі взаємодії зі ЗМІ та  громадськістю управління СБУ в області.

Відео дня

З травня 2015 року Костянтин Лефтер бере безпосередню участь у бойових діях проти підрозділів Збройних Сил України та правоохоронних органів, які проводять АТО.

Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті, а обвинувачений перебуває у державному розшуку, - повідомили у прес-службі відомства.  

Довідка

Громадяни, котрим стало відомо про перебування Костянтина Лефтера на території області, можуть повідомити про це на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області 52-90-00, або на гарячу телефонну лінію УСБУ
(067) 352-31–00 чи надіслати інформацію на електронну скриньку Управління [email protected].

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Герасимчук Ростислав

    Та всі вони там такі, пси пропарашівські.
  • Попадин Богдан

    Эта вся ситуация с населением Лугандонии и Даунбасса напоминает мне бродячих собак на помойке: даже если ты их покормишь, то все равно есть вероятность быть покусанным...
  • Piter Savka

    Шо ж ви йому таке зробили шо він від вас втік ???

    Алекс Мур reply Piter Savka

    Холуйствовать не давали,а ему хотелось быть рабом!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up