П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським

П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським

За їзду в нетверезому стані жителі Тернопільщини пропонували хабар поліцейським

Два кримінальні провадження за фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі розпочали слідчі. Порушникам загрожує штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

В одному з сіл Збаразької громади з явними ознаками сп’яніння за кермом перебувала 25-річна мешканка Тернопільського району, йдеться у повідомленні поліції. Щоб уникнути адміністративної відповідальності, вона  запропонувала 17000 гривень хабаря.

Відео дня

За порушення правил дорожнього руху співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили транспортний засіб і у селі Мельнице-Подільської громади. За кермом автівки перебував 29-річний житель Чортківського району. Під час перевірки документів правоохоронці помітили, що у порушника були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Щоб «залагодити» питання й уникнути адміністративної відповідальності, водій запропонував хабар 10000 грн.

Для документування злочинів на два місця події виїжджали слідчо-оперативні групи. Тепер фігурантам загрожує і кримінальна відповідальність.

Поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення відповідно до статті 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та за порушення відповідних правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що хабарем в 3 000 гривень жителька Волочиська намагалася відкупитися від адміністративної відповідальності за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Натомість, окрім адміністративного протоколу, нестиме ще й кримінальне покарання.

 

Читайте також:

Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду

Чоловік з Кременеччини керував авто напідпитку, а коли його зупилини поліцейські — пропонував хабар

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вова Бурка

    Фото машини

    Іван Шафран reply Вова Бурка

    Volodymyr Burka то та сама що до катедри заїхала.
  • Teren Teren

    П'яна водійка... то вже так звично сталою...

    А де ж міф про дисциплінованих і чемних жінок-водіїв? Що, брехня то все? Бо насправді жінка за кермом то щось страшне, як не п`яне то дурне... Рідко яка з тих, що кермують тямить, що вони робить, а то вже страшно чомусь...

keyboard_arrow_up