Розбещував малолітню – сидітиме за ґратами. Жителя Тернопільщини засудили до 5 років позбавлення волі

Розбещував малолітню – сидітиме за ґратами. Жителя Тернопільщини засудили до 5 років позбавлення волі

52-річний житель Тернопільського району розбещував неповнолітню. 

Від сусіда-збоченця постраждала 12-літня дівчинка, що мешкає в одному з сіл Тернопільщини. Про розпусні дії чоловіка правоохоронцям повідомили її родичі, яким дитина наважилась розповісти правду.

Злочинні дії були доведені у суді. Про це повідомляють у Тернопільській обласній прокуратурі.

Працівники Бережанської окружної прокуратури винесли публічне обвинувачення 52-річному збоченцю. За вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи чоловіка засудили (ч.2 ст. 156 КК України) до 5 років позбавлення волі.

Відео дня

Вирок ще не набрав законної сили.

Раніше ми розповідали про встановлений факт протиправних дій збоченця стосовно малолітньої дівчинки. Наприкінці грудня минулого року, за клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, суд обрав  йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сьогодні ж злочинцю висунуто обвинувачення.

На жаль, злочини, що супроводжуються сексуальним насиллям над дітьми, не рідко зустрічаються на Тернопільщині. Жертвами збоченців стають, як малолітні дівчата, так і хлопчики. Причому жахливо те, що співучасниками наруги над ними ставали навіть їхні батьки. Знущання, побої і згвалтування – ось неповний перелік жахіть, які пережили діти в результаті насильницьких дій. Більше читайте тут: Нагадуємо про найбільш резонансні злочини, про які журналісти «20 хвилин» писали раніше

Читайте також:

Судитимуть жителя Тернопільського району за вчинення розпусних дій щодо 11-річної дівчинки

Знущалися та здійснювали наругу над дітьми: ТОП резонансних злочинів на Тернопільщині


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up